Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 25,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Verhalen van Opa Teun

Teun Mentzel • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Wat is er leuker dan het vertellen van leuke, dwaze, spannende of idiote verhalen aan je kleinkinderen? Een retorische vraag natuurlijk, want iedereen weet dat er vrijwel niets leukers bestaat. Natuurlijk moet je de klassiekers vertellen. De bekende sprookjes, de wonderbaarlijke verhalen van Roald Dahl, noem maar op. Maar daarnaast is het ook leuk om een keer wat anders te vertellen. Iets dat net zo bijzonder is, maar dan wat eigentijdser. De acht verhalen in dit boek zijn verhalen die ik zelf graag aan mijn kleinkinderen zou willen vertellen. Verhalen met kabouters, heksen en pratende konijnen, maar ook met computers en robots. Kortom het zijn sprookjes, maar dan net even anders.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 68
  Uitgeverij : Teun Mentzel
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 05-2015
 • Inhoudsopgave
  1. Coco en de Mopperende Mieren .......... 7
  2. Anna en de Vechtersbazen ................... 14
  3. Het Grote Boek ...................................... 22
  4. Het Land van de Mooie Mensen ........... 30
  5. Lamme Loki en Blinde BeBob ............... 37
  6. Het Witte Goedje .................................... 45
  7. De Dikke Dictator ................................... 53
  8. De Prins van het Internet ...................... 61
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 25,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar

8-10 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Er was eens een heks, een beetje een vreemde heks. Ze woonde in een oude verlaten koekfabriek ergens in het zuiden van het land. Nu zijn natuurlijk alle heksen een beetje vreemd, maar deze was extra vreemd. Ze had namelijk niet alleen een pukkel op haar neus, maar ook een op haar linkerbil. Nu zou je denken, wat maakt dat nou uit een pukkel op je bil, je ziet er toch niks van. Maar voor een heks kan het heel vervelend zijn. Heksen vliegen immers op bezemstelen en zo’n pukkel kan dan knap pijnlijk zijn.
Ze had al van alles geprobeerd. Spinnenkoppenzalf, vleermuistranen met heksen-kruid, kikkerdril met muizenkeutels, je kon het zo gek niet bedenken of ze had het geprobeerd, maar niets hielp. Toch moest ze vliegen. Ze was niet voor niets een heks. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen