€ 22,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Vertel me Alles

Ad van Hout • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Harrie en Suus. In hun studententijd hadden ze een paar maanden verkering. Hij een linkse activist, zij een enthousiast lid van het corps. Vijftig jaar later komen ze elkaar bij toeval tegen. Een dag later wordt Harrie geschept door een auto en belandt in het ziekenhuis. Omdat hij ‘niemand anders heeft’, biedt Suus aan dat hij bij haar thuis kan revalideren. Alle tijd dus om herinneringen op te halen aan toen, maar ook om elkaar te vertellen wat het leven hen daarna gebracht heeft. Dan belt de politie aan: er zijn aanwijzingen dat Harrie bewust omvergereden is, een getuige spreekt zelfs van een regelrechte aanslag. Wie wilde Harrie uit de weg ruimen en waarom?

  Vertel me alles laat zich lezen als een thriller, maar is ook een indringend verhaal over sociale ongelijkheid, terugverlangen naar de tijd die eens was en de confrontatie met het menselijk tekort.

  Vertel me alles is alweer de vijfde roman van de Nijmeegse schrijver Ad van Hout (1951). Eerder publiceerde hij Parkzicht (2017), Dringend (2018), Achter het Knieschot (2020) en De Zwaaikom (2022).

  Over De Zwaaikom: ‘Een in heldere en sobere stijl geschreven psychologische roman over hoogmoed, bewijsdrang en schuld.’ (NBD Biblion)
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 168
  Uitgeverij : Ad van Hout Boeken
  ISBN : 9789082922639
  Datum publicatie : 04-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 22,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen