€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 9,95

Verwacht het onverwachte

Erwin Agteresch • Boek • paperback

 • Samenvatting
  "Verwacht het onverwachte is een waargebeurd en schokkend verhaal over hoe het leven dramatisch kan verlopen.
  In dit boek kunt u lezen hoe "haat en liefde" heel dicht bij elkaar kunnen liggen maar dat, met het leven met een Narcist een normale relatie onmogelijk is.
  Van kwaad tot erger en met gevaar voor elkaars leven neem ik u in dit boek mee als toeschouwer van een werkelijk ongekend verhaal.
  Voor sommige lezers zal het misschien te schokkend zijn mede door het taalgebruik wat er helaas wel in voor moest komen.
  Hopelijk zal het een boek zijn waar men wat van op kan steken en laat het een waarschuwing zijn voor vele lezers die misschien wel in een zelfde soort situatie zitten of gezeten hebben.
  Wel zit er hopelijk een positief kantje aan dit boek, namelijk, dat van de opbrengsten van dit boek 10% naar de Stichting Make-A-Wish zal gaan met als doel om zoveel mogelijk wensen te kunnen laten uitkomen voor zieke kinderen die vaak aan het einde van hun jonge leven zijn gekomen.

  Alvast bedankt namens mij"

  Erwin Agteresch
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 334
  Uitgeverij : De Zeemeeuw
  ISBN : 9789464060669
  Datum publicatie : 04-2020
 • Inhoudsopgave
  *Voorwoord

  *”Aan iedereen die me lief is” (Heruitgave)

  *Hoofdstukken

  *Verwacht het onverwachte
 • Reviews (9,5 uit 1 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  07-06-2020
  Na het lezen nu tijd om alles te laten bezinken
  De cover vind ik heel mooi, ik was enorm benieuwd naar de inhoud van het boek. 5 Sterren staat eigenlijk wel heel raar tegenover het feit wat voor een reeks ellende er is beschreven maar deze heb je verdiend in de goede zin van het woord. Ik ga eerst eens bijkomen, het leek op een gegeven moment dat ik zelf in het verhaal zat. Heel knap dat je het boek uit heb gebracht. Hoop dat het helpt met verwerken. José en jij vele mooie en liefdevolle jaren gewenst. Ook klasse nadat je je financiële achtergrond kent dat er toch nog eens 10 % naar Make A Wish gaat.

     Op waarheid geschreven
     Spanning

  Geplaatst door uit Waardenburg , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

"Het is bijna met geen pen te beschrijven wat ik die dag ervaren heb maar ik moet het toch proberen te verwoorden. Deze 21 juni 2016 zou voor mij een dag worden waarop mijn hele leven compleet een andere wending kreeg en het is een datum die ik nooit meer kan vergeten. Een dag waarop alle grenzen zeer ernstig zouden worden overschreden en iets wat nooit had mogen en hoeven gebeuren. Een dag die ik mijn ergste vijand niet toewens en een dag waaraan ik vol schaamte, angst, wanhoop, radeloosheid en verdriet terug moet denken. Een dag waarop mijn karakter een andere wending heeft gekregen en een dag waardoor ik wist dat ik werkelijk in staat zou kunnen zijn om iemand te vermoorden.." ×
SERVICE
Contact
 
Vragen