€ 24,95


ePUB ebook

  € 19,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Vitaliteit voor IT'ers en andere hoofddenkers

Remco Nijkamp • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Dit boek gaat over vitaliteit voor IT’ers en andere hoofddenkers. Voor hen die wat meer ‘in hun hoofd zitten’ en de wereld om zich heen benaderen vanuit de logica. Wij – ja, ik ben er ook van – zijn vaak erg actiegericht. We zien een probleem, denken er even over na en komen in actie om het op te lossen.

  Met betrekking tot welzijn en je goed voelen kan dat prima zijn. Er zijn echter zoveel aspecten rondom vitaliteit die bepalen of je je goed voelt. Het kan best lastig zijn om dat allemaal in de gaten te houden. Misschien voel je je altijd wel een beetje ‘Mweh’, waardoor dit je nieuwe normaal geworden is. Waarschijnlijk kom je dan niet in actie om je energieker te maken en beter te voelen.

  En als iedereen in je omgeving een beetje te zwaar is, dan valt jouw buikje ook niet uit de toon en denk je dat die zwembandjes normaal zijn. Of misschien wel dat er niets aan te doen is.

  Als jij snapt wat ik bedoel, dan is dit boek voor jou. We denken veel na, zijn waarschijnlijk best intelligent en staan wat minder stil bij hoe we ons voelen. Soms staan we pas stil bij het feit dat we ons niet zo goed voelen als we echt ziek zijn, of als een ander ons erop wijst.

  Dit boek kijkt naar vitaliteit met als doel jou je beter te laten voelen. Het staat vol praktische, wetenschappelijk onderbouwde tips die je helpen vitaler te worden en je beter te voelen.

  Wees vitaler op je werk en vitaler in je privéleven.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 169
  Uitgeverij : Grab The Lead Publishing
  ISBN : 9789090372600
  Datum publicatie : 06-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen