€ 22,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Vlucht uit de Knuffelclub

De bundel

Mark Breijer • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Als na jaren braaf studeren de angst om jouw toekomst je naar de keel grijpt, wat doe je dan? In een stoel stilletjes blijven zitten en hopen dat het goed komt? Nee, dan wacht je, net zo lang totdat iemand jou opbelt met het idee om vrij rond te reizen, pak je drie strandhanddoeken en ga je op uit!
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 344
  Uitgeverij : Mark Breijer
  ISBN : 9789082358155
  Datum publicatie : 10-2020
 • Inhoudsopgave
  Intro

  Vastgekoekt: een korte introductie tot de knuffelclub

  Vlucht uit de Knuffelclub:

  Het vertrek

  De reis

  De vlucht
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 22,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Het is gedaan. Het einde van de studententijd kondigt zich aan. Relaties, werk en familie; het is op alle vlakken niet gelopen zoals gehoopt. De vriendengroep die mij aan een baan had kunnen helpen heb ik vroegtijdig verlaten en de bijbaan die ik voorlopig nog van invulling voorzie is verre van een dreamjob.

Een enorme belofte die maar niet uit lijkt te komen, dat ben ik. Ik woon helaas nog steeds thuis bij ma en haar vriend. Ze hebben me bekant (dat is goed oud-Nederlandsch en betekent hetzelfde als bijna / zo ongeveer / welhaast) opgegeven, maar ze zijn te lief om dat toe te geven. Ik zit hier zolang dat ik onderdeel van het meubilair ben geworden. Volgens mij hebben ze soms niet eens door dat ik er nog ben en dat is ook niet zo gek, want de meeste dagen breng ik liggend door op bed.

Donkere dagen op een zolderkamer, met af en toe een uitstapje naar een willekeurig stadscentrum, zo zou je het einde van mijn studententijd op de meest troosteloze wijze wel kunnen omschrijven. Wat ik daar precies van heb opgestoken? Geen idee. Jarenlang deed ik alsof. Alsof ik goed was in vrouwen versieren bijvoorbeeld, maar eigenlijk zocht ik steeds gespannen naar iemand om mijn verhalen aan kwijt te kunnen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen