€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Vluchten naar de Hel

elf jaar oud en verslaafd aan cocaïne: het levensverhaal van cindy uit amsterdam-noord.

Annemarie de Leng • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Vluchten naar de hel is het waargebeurde, ongelooflijke verhaal van Cindy uit Amsterdam-Noord. Tien jaar oud was ze, toen ze begon met blowen. Een jaar later, ze zat in groep 6, slikte ze XTC en snoof cocaïne.
  Vier jaar lang slaagde ze erin om te zorgen dat haar ouders daar niet achter kwamen. En toen ze het eenmaal ontdekten, was het te laat. Cindy was veertien jaar oud en een speelbal geworden van de drugs.
  Als tiener kreeg ze te maken met jeugdzorg, loverboys en falende instellingen. Vanaf haar achttiende raakte ze verzeild in het drugsmilieu, waarna haar leven negen jaar lang in het teken stond van drugs, angst, spanning, verdoving, geweld en seks.
  Vluchten naar de hel is haar spraakmakende levensverhaal, zoals ze dat vertelde aan haar buurvrouw Annemarie. Het praten gaf haar de kracht om, zonder hulp, te stoppen met de harddrugs.
  In dit boek rekent ze af met een verslaving die een uitweg leek uit een leven vol pijn, verdriet en ellende, maar niets anders bleek te zijn dan een vlucht naar de hel.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 0
  Uitgeverij : London Books
  ISBN : 9789492179647
  Datum publicatie : 03-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9,8 uit 2 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  17-04-2017
  aangrijpend en erkening
  Ongeloofelijke vehaal hoe dit boek me van het begin tot het einde heeft aangegrepen en geboeid hield, de gebeurtenissen etc..... zorgde ervoor dat ik er helemaal inzat...maar las ook heel veel erkening van mijn exverslaafde broer..zo jong, foute vrienden, klinieken etc....wat hem des tijds allemaal niet heeft geholpen.....de rollercoaster waarin ze verkeren niet alleen Cindy maar voel ook de machteloosheid van de moeder, vader en broer...waarin ik zo een 10 jaar geleden als zus zijnde ook in verkeerde. Hoewel haar verhaal/gebeurtenissen weer totaal anders is, komt het leven van een gebruiker weer exact overheen en dat is de behoefte om weer zo snel mogelijk te gebruiken wat in dit boek ook perfect wordt omschreven....moest daarom ook wel zo af en toe een traantje weg pinken wat mij van die tijd deed herinneren. Het verdriet, de pijn, machteloosheid en de liefde die je voelt dat je toch blijft klaarstaan voor je verslaafde dochter/zoon/broer/zus Kortom een zeer aangrijpend verhaal en veel erkening heb zelf nu een zoon van 13 en wil hem dit boek ook zeker laten lezen...mooier kan ik het niet omschrijven. En vind het heel knap dat Cindy de kracht heeft kunnen vinden en wens haar voor nu en in de toekomst alle geluk toe. Vriendelijke gr sas

     makelijk leesbaar
     mooi vormgegeven/duidelijk

  Geplaatst door uit Amsterdam noord , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  06-04-2017
  Emoties
  Een krachtig boek! Goed leesbaar. Maakte veel verschillende emoties bij mij als lezer los.


  Geplaatst door uit Drieborg , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 10 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar1-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen