€ 11,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Voetbal... Heerlijk!

een jaar lang eemdijk 4

Walter Bos • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Het veldvoetbalteam Eemdijk 4 staat centraal in dit boek. We volgen het team in het competitiejaar 2015 / 2016, in de vijfde klasse reserve van de zaterdagamateurs. Het jaar 2015 / 2016 kende vele mooie momenten, waaronder een gevecht om de toppositie in de topscorerslijst, waar op den duur bijna het hele team kans op maakte. Het jaar kende ook zijn donkere periodes, waar Eemdijk 4 elke keer weer uit klom. Kortom: een bewogen jaar waarin veel gebeurde, in het gezelligste team van Nederland. Eemdijk 4!
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 100
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 06-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8 uit 1 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  30-08-2016
  Leest lekker weg
  Het is een super leuk boek om te lezen. Het leest makkelijk leuke anekdotes, makkelijk taalgebruik. Zeker aan te raden voor een ieder die iets te maken heeft met, of iemand kent bij, Eemdijk 4.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 11,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

...
Wekelijks in de kleedkamer en kantine van voetbalvereniging Eemdijk in het pittoreske vissersdorp Bunschoten komen de leukste anekdotes boven tafel, ontstaan er de leukste ideeën voor teamuitjes, en worden elke keer weer sterke verhalen van vroeger opgelepeld. Onder andere over de spelers van het team die in dit boek centraal staat: Eemdijk 4. Eemdijk 4 is geen professioneel team als Ajax, PSV of Feyenoord. Eemdijk 4 heeft geen sterrenstatus zoals Barcelona of Bayern München. Beroemde voetballers willen ook niet voetballen bij dit kleine clubje uit Bunschoten. Sterker nog: men heeft hier zelfs nog nooit van gehoord. Eemdijk 4 speelt in de vijfde klasse reserve van de zaterdagamateurs. Wat Eemdijk 4 wel heeft, zijn echte mensen. Echte mensen met echte levens. Geen spiksplinternieuwe Lamborghini voor de deur, maar een Renault Clio uit 2007. Geen Victoria’s Secret supermodel als vriendin of vrouw, maar de “meid van de buren”. Een jeugdliefde. Een nicht van een goede vriend. De zus van een medespeler. Geen miljoenen op de bankrekening, maar rijk door kinderen en gelukkig in de liefde. Een team met echte mensen, met echte avonturen en verhalen.
... ×
SERVICE
Contact
 
Vragen