€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Vrouwe Veronique Vertelling

Esther de Blank • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Vrouwe Veronique, de laatst overgebleven vesting bewoonster, gaat noodgedwongen op reis. Tijdens haar omzwervingen door het Rhône- en Saône dal ontdekt ze dingen over zichzelf die haar ernstig verwarren.
  Haar reisgezel wekt in haar onbekende gevoelens op. Gevoelens waarvoor ze zich zo diep schaamt, dat ze die met moordlust verdringt.
  Tot haar ontsteltenis komt ze in een wereld terecht die haar volkomen onbekend is…..
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 342
  Uitgeverij : Esther de Blank
  ISBN : 9789491546136
  Datum publicatie : 12-2014
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar2-3 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Ze begint aan de lange afdaling langs het steile kronkelende pad naar het dorp in de diepte, aan de voet van haar vesting. Allerlei wilde bloemen sieren de natuurstenen gestapelde muurtjes die het pad omzomen. Hier en daar woekert een bramenstruik op de rotsachtige helling eronder. Op verschillende niveaus grenzen kleinere en wat grotere plateaus aan het pad. Het zijn de afgeplatte toppen van grote rotspartijen die trapsgewijs haar vesting omringen. Smalle doorgangen in de muurtjes geven toegang tot de tuinen die er op zijn aangelegd. Overal groeien knollen en wortelen of fruitbomen, op de grootste kleurt de tarwe al geel. Op weer andere plateaus staan druivenstruiken of koolplanten. Bloemen verspreiden heerlijke geuren, hoe anders ruikt het tussen de kleine stenen huizen van haar horigen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen