€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Vyrdia

De weg van paarse stenen

Esther Idsinga • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Eira, een drukke, vaak onhandige, maar ook creatieve en inventieve Vyrdische jongeling wordt niet altijd begrepen. Op zoek naar een plek waar Eira zichzelf kan zijn, vlucht ze weg van haar thuis. De reis door Vyrdia is een zware tocht, vol avonturen en uitdagingen die ze op haar pad tegenkomt.
  Samen met haar blurp Bo, een van vorm veranderend wezen dat haar altijd gezelschap houdt, reist ze langs een geheimzinnig pad van paarse stenen, Bo is geen gemakkelijk reisgezelschap: gaat zij naar links, wil hij naar rechts.
  Lukt het Eira om vrede te sluiten met Bo en een plek te vinden waar ze zichzelf kan zijn?


  Over de schrijver:

  Esther Idsinga (1997) is in haar examenjaar van de studie Social Work de uitdaging aangegaan om voor de minor creatief schrijven een boek te schrijven.
  In deze debuutroman heeft zij een maatschappelijke thema belicht en schrijft ze over haar ervaring met ADHD. De worsteling met ongediagnostiseerde ADHD in haar jeugd heeft ertoe geleid dat zij zich nu inzet voor meer aandacht voor ADHD bij vrouwen.
  In het boek Vyrdia, de weg van paarse stenen laat zij op een fantasierijke manier zien dat ADHD kan voelen als een druk en altijd aanwezig stemmetje in je hoofd, dat zij vertolkt als een van vorm veranderend wezen
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 140mm x 210mm
  Aantal pagina's : 186
  Uitgeverij : Esther Idsinga
  ISBN : 9789464439489
  Datum publicatie : 01-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen