€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Waarom het ons maar niet lukt om af te vallen (BOV)

Ons verslavingsgedrag ontmaskerd

Chetanya de Wit MD MA • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De meesten van ons zijn zich er wel van bewust dat we een aantal gewoontegedragingen hebben waar we ons niet gelukkig bij voelen, maar die we toch steeds maar weer blijken te herhalen.
  We weten alleen nog niet hoe we ons brein af kunnen remmen in het maken van verkeerde keuzes. Zo hebben we bijvoorbeeld allerlei gedragingen rondom eten. We weten precies dat onze manier van eten en de keuzes die we daarbij maken, niet de juiste oplossing zijn. Ons eetgedrag wordt dan ook veelal ingegeven door een drang die we intern ervaren en daarnaast de behoefte die we voelen om veel en ongezond te eten en door het gevoel wat dit ons vervolgens weer oplevert.
  Tot nu toe hebben we niet het juiste gereedschap in handen gehad om blijvend te breken met ons verkeerde eetgedrag, rookgedrag
  of welk ander verslavend gedrag dan ook. We gaan in dit boek niet alleen leren hoe we wél blijvend kunnen afvallen, maar ook hoe we allerlei verslavende gedragspatronen waarin we verstrikt zijn geraakt kunnen veranderen, van het hebben van een verkeerde relatie tot het onszelf voorbijlopen.

  Stap voor stap komen we met de simpele driebaansweg methode dichter bij ons ware Zelf. Alleen door in contact te komen met ons ware Zelf zijn we uiteindelijk in staat om permanente verandering te realiseren.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 150mm x 230mm
  Aantal pagina's : 80
  Uitgeverij : Jitka Marije de wit
  ISBN : 9786150097800
  Datum publicatie : 02-2021
 • Inhoudsopgave
  Inhoud
  Voorwoord
  Deel 1: De oorsprong van onze verslaving
  Hoofdstuk 1: De bron van een verslaving
  Deel 2: Het verslavingsproces
  Hoofdstuk 2: De drijfveren van het verslavingsproces
  Hoofdstuk 3: De kenmerken van een verslaving
  Deel 3: Het ontslavingsproces
  Hoofdstuk 4: Een verslaving staat op vijf pilaren
  Hoofdstuk 5: De driebaansweg methode
  Hoofdstuk 6: De driebaansweg methode in de praktijk
  Nawoord
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Veel mensen vragen zich af waarom het hen weer niet is gelukt om af te vallen. Ze zoeken het internet af op zoek naar motivatie, kijken talloze YouTube video’s en zien op Instagram of Facebook de ene beroemdheid na de andere een product aanprijzen wat wederom weer het enige is wat hen zal gaan helpen. Het is een feit dat de meeste mensen na een afvalpoging die hen werkelijk bloed, zweet en tranen heeft gekost gewoon weer aankomen. Dit doet bij veel mensen de moed in de schoenen zinken en na vele pogingen haken de meeste mensen daarom af.
Afvallen is niet alleen maar een dieet volgen, of meer sporten. Evenzo is het stoppen met een alcoholverslaving niet alleen maar het afzeggen van een borrel en een verjaardag.
Dit boek geeft ons de ultieme kennis die iedereen zou moeten hebben over zichzelf en gaat naar de oorsprong van al onze verslavende gedragingen, want alleen vanuit onszelf kunnen we permanent afvallen. Het maakt hierbij niet uit of het om afvallen, stoppen met roken, drinken of dat het om een andere vorm van verslaving gaat. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen