€ 19,95


ePUB ebook

  € 9,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Waarom je dik en ziek wordt van dieten

en antwoord op de vraag; wat werkt wel?

Linda de Pagter • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Veel mensen zijn hun leven lang bezig met afvallen en zelden lukt het om het gewenste resultaat te behalen. Sterker nog, de kans is groot dat je, na je dieet, al je verloren kilo’s terug krijgt, met bonus. Je vetpercentage wordt steeds hoger en je spiermassa wordt steeds minder. Hoe vaker je op dieet gaat, hoe erger het wordt. Daarnaast ontwikkelen veel mensen allerlei “welvaartsziekten” en raken steeds meer vermoeid. Hoe komt dit toch en is er wat aan te doen?

  In Waarom je dik en ziek wordt van diëten beschrijft Linda de Pagter de oorzaken van deze vervelende vicieuze cirkel. Daarnaast beschrijft ze in heldere taal, wat je kunt doen om deze cirkel te doorbreken. De oplossing is kinderlijk eenvoudig en voor iedereen toepasbaar.

  Dit boek neemt je mee op een avontuurlijke reis waarbij je langzaam, doch zeker zult begrijpen hoe het komt dat we met zijn allen steeds dikker en zieker worden. Als je het eenmaal doorziet, weet je exact wat te doen om het tij te keren.

  Aan het eind van het boek ben je blij dat je weer normaal kunt gaan eten, dat je dingen kunt doen die je leuk vindt en begrijp je dat de begrippen Slank en Gezond een heel andere betekenis hebben, dan je tot nu toe voor ogen had.  Over de auteur

  Linda de Pagter heeft ruim 20 jaar onderzoekservaring op het gebied van voeding en gezondheid. Ze is coach, trainer en schrijfster. Haar missie is om mensen te helpen zich weer goed te voelen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 216
  Uitgeverij : Linda de Pagter
  ISBN : 9789463450362
  Datum publicatie : 03-2017
 • Inhoudsopgave
  Disclaimer 7
  Voorwoord 9
  Dankbetuiging 12
  Inleiding 13

  1 De natuurlijke staat van de mens 16

  2 Het is niet jouw schuld dat je te dik bent! 18

  3 De voedingsmiddelenindustrie 29

  4 Wat eten we? 53

  5 Gevaarlijke ingrediënten 60

  6 Waarom op dieet gaan niet werkt 87

  7 Wat is de definitie van slank? 102

  8 Van vullen naar voeden 110

  9 Beweging 149

  10 Ontspanning 160

  11 Je lichaam helpen herstellen 171

  12 Handige tips 203

  Tot slot 207
  Over de auteur 209
 • Reviews (9,8 uit 4 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  04-08-2018
  Verander de wereld, begin bij jezelf
  Altijd al eens afgevraagd waarom we van dieet in dieet vallen en het hooguit op pure discipline een tijdje weten vol te houden? Om vervolgens weer gewoon terug te vallen in onze oude gewoontes en daarom ook weer ons oude gewicht? Voor mij heel herkenbaar. Dit boek heeft het simpele antwoord. Ik ben niet iemand die heel veel leest, maar omdat dit boek zo lekker en leuk wegleest had ik het in 2 dagen uit. Onmiddellijk confronterend en ook handvaten uitreikend tot een gezondere levensstijl. Wij hebben thuis direct de praktische tips toegepast en ervaren daar ontzettend veel plezier mee. Meer energie, een gezonder lijf en op een creatieve manier met voeding bezig zijn. Dankjewel Linda, voor het schrijven en je coaching tijdens het proces!

     Bewustmaking
     Leest gemakkelijk weg

  Geplaatst door uit Langweer, Friesland , leeftijd 20-29
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  15-05-2017
  WOW! Een echte eye-opener
  Toegegeven, ik wist wel al dat we voor de gek worden gehouden. We eten al weinig vlees, zoveel mogelijk vers, en weinig snoep of sappen. Maar ja, het kan altijd beter. Dat blijkt wel na het lezen van dit boek. Ik heb het in één ruk uitgelezen. Oké tussendoor nog even een maaltijd gemaakt. Deze keer bewust zonder de toevoeging van een zakje kruidenmix van één of ander bekend merk. En ik moet zeggen, het smaakte heerlijk! Ik ga nog niet alles toepassen wat ik gelezen heb, maar wel telkens iets meer. De diatomeeënaarde ga ik ook maar weer eens uit de kast halen. En de zelf gemaakte CBD-olie gebruiken we al. Het zijn eigenlijk al heel kleine dingen die je kunt doen voor een beter en gezonder leven. Die kleine dingetjes ga ik in ieder geval direct toepassen. Kost geen moeite, alleen even in huis halen. Mijn dochter heeft al maanden last van ernstige migraine. De medicijnen die ze nu slikt werken gelukkig sinds kort redelijk op de symptomen (pijn), maar niet op de oorzaak. Ik hoop door middel van het toepassen van alle tips en kennis die Linda prijs geeft in haar boek, haar migraine aanvallen onder controle te krijgen juist zonder het gebruik van medicijnen. En als we door het toepassen van haar kennis en tips ook nog wat weten af te vallen, is dat heel mooi meegenomen. Een echte aanrader dit boek. Dat mag echt in geen enkele boekenkast ontbreken.

     Goede opbouw.
     Leest lekker weg.

  Geplaatst door uit Brunssum , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  01-04-2017
  Het boek dat je leven kan veranderen
  Ik ben zeer enthousiast over het boek. Technisch gezien: Het leest gemakkelijk weg, heeft een rustig lettertype. Dat leest gemakkelijk. De inhoud daarentegen is zeer waardevol. Je krijgt inzicht in voedingsmiddelen die echt ongezond zijn, maar ook aanbevelingen die je kunnen helpen op weg naar een vitaal en van energiebruisend lichaam. Een aanrader voor werkelijk ieder mens, zodat we ons bewust worden van wat we eten, maar ook weten hoe dat wat niet goed voor ons is op te lossen. Dat laatste is voor mij zeer essentieel. Alleen weten wat niet ok is, is maar één helft van de medaille. Het gaat om beide helften. Dank aan de schrijfster van het boek

     Veel to the point informatie
     Leest prettig, is handzaam

  Geplaatst door uit Drenthe , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  22-03-2017
  Heel verhelderend
  Na jaren en jaren allerlei diëten te hebben gedaan, was ik ten einde raad. Ik wilde net weer aan een nieuw dieet beginnen, toen ik dit boek in mijn handen gedrukt kreeg van een vriendin. Ik begrijp nu wat er al die jaren is misgegaan. Ik ben anders gaan leven en de eerste kilo's zijn er al af. Dank je wel Linda voor dit verhelderende boek.

     Leuk geschreven, leest lekker weg
     Alles overzichtelijk op een rij

  Geplaatst door uit Assen , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 10 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen