€ 29,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

We Want More

Peter von Vaupel Klein • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Een late donderdagmiddag, een mailtje: 'maandag a.s. weekje analoog, zin in?', gooit een routinematige werkweek direct om tot iets dat naar avontuur ruikt.

  Beleef een trip 'down memory lane' mee met drie half vergeten bandjongens op leeftijd van een destijds succesvolle groep. Sinds hun schooltijd vormen ze een band, geroemd en verguisd, aanbeden en omstreden.

  Voor BlauwBart, een oude muziekvriend, testen ze nu zijn meest recente bevlieging uit: een trektocht in een door paarden getrokken huifkar, bedoeld als toeristenlokkertje. Weer eens wat afwisseling vergeleken met het toeren in een VW-busje of een Transit.

  Vanwege hun volledige gebrek aan ervaring met paarden krijgen ze een kleindochter, één van zijn ongecompliceerde nazaatjes, mee. Met haar tweelingnichtjes heeft zij een meidengroepje; er blijkt nauwelijks iets veranderd te zijn in het muziekwereldje. Broodnijd, haat, jaloezie en uitnemers die manager willen spelen lijken nog steeds vaste prik.

  Al snel wordt het sfeertje van vroeger weer opgepakt en worden goede, maar ook trieste herinneringen en dito anekdotes opgehaald en allerlei oude, nostalgische koeien uit de sloot van hun geheugen gevist.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 409
  Uitgeverij : P. von Vaupel Klein
  ISBN : 9789090340937
  Datum publicatie : 12-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 29,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Voor we verder konden plagen had ze het terreinmonstertje aangetrapt en stoof ze met wapperende staartjes het karrenspoor af. Verdacht stil, voor een crossmotortje. Duidelijk bedoeld om geen aandacht te trekken. Zeker niet van argwanende ouders, lokale koddebeiers en gemeente-cowboys met platte petten. En al helemaal niet wanneer je nog geen zestien bent op stiekeme nachtelijke ritjes zonder helm.
'Zagen jullie dat houthakkershemd? Precies zo ééntje heb ik ook bij me. Leuk dat ze er ook zo één heeft! Goede smaak! Kunnen we morgen allebei in hetzelfde hemd op de bok gaan zitten! Soort van uniseks-look, als zo'n oud stel met hetzelfde trainingspak aan! Alleen jammer van die roze hoed!'
'Tom, gozer, denk je nou echt dat ze niet jouw hemd aan heeft? Hoeveel dochters heb jij ook alweer? Drie toch? Zou je zulke streken gewend moeten zijn.'
'Dacht ik een weekje van dat soort geintjes verlost te wezen, zit ik hier met net zo'n dondersteentje als Daphne opgescheept! Voelt het nog een klein beetje aan alsof ik thuis ben. Alleen minder knuffels!' ×
SERVICE
Contact
 
Vragen