Niet leverbaar

×

€ 30,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

4

Peter Kassenaar • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Bootstrap is een CSS- en JavaScript-bibliotheek waarmee u op eenvoudige wijze websites en -apps kunt vormgeven. Bootstrap bevat daar allerlei componenten voor, zoals knoppen, drop-downmenu's, tabs en tabellay-outs. Daarnaast is er een uitgebreid gridsysteem waarmee u websites opmaakt voor zowel bureaucomputers als mobiele apparaten (smartphones en tablets).

  Met Bootstrap kunnen niet-designers hun websites snel op consistente en eenvoudige manier opmaken, terwijl 'echte' designers hun hart kunnen ophalen aan de vele mogelijkheden die het framework biedt om het naar eigen wens in te stellen. In dit boek leert u werken met alle aspecten van Bootstrap, van het maken van een eenvoudige knop tot het werken met de dynamische componenten zoals modale overlays en carrousels. Tot de behandelde onderwerpen behoren:

  Een eerste website maken met Bootstrap Lay-outs maken met het gridsysteem Inhoud vormgeven: teksten, tabellen, knoppen en afbeeldingen Formulieren vormgeven Componenten gebruiken Componenten met JavaScript-uitbreidingen Trefwoorden: bootstrap webdesign javascript webontwerp framework peter kassenaar

 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 171mm x 229mm
  Aantal pagina's : 240
  Uitgeverij : Van Duuren Informatica
  ISBN : 9789059408364
  Datum publicatie : 03-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 30,99

niet beschikbaar

niet beschikbaarNiet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen