Niet leverbaar

×

€ 32,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Beter ontwikkelen met PHP

Bruno Skvorc • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.

  PHP is vandaag de dag de drijvende kracht achter een groot deel van het web; het is zonder twijfel de meest toegankelijke en wijdverbreide webtaal, waar dagelijks duizenden nieuwe ontwikkelaars mee aan de slag gaan. Het is met name deze gemakkelijke toegankelijkheid die niet altijd in het voordeel van PHP werkt, omdat goede documentatie moeilijk te vinden is en het daardoor makkelijk is een onnodig omslachtige (of onjuiste) programmeerwijze aan te leren.

  Met de komst van PHP 7+ zijn er verbeteringen aangebracht die het moeilijker maken om fouten te maken en versie 7.2 maakt zaken nog veiliger en meer gestructureerd. Als u net met PHP aan de slag bent gegaan - of er al een tijdje mee bezig bent en u uzelf wellicht wat onjuiste programmeertechnieken hebt eigen gemaakt - dan is dit boek voor u. U leert niet alleen het maken van programmeerfouten te voorkomen, maar met de inhoud uit dit boek - speciaal geselecteerd door de SitePoint PHP-community - kunt u direct aan de slag.

  Tot de behandelde onderwerpen behoren:

  Hoe PHP wordt verwerkt; van broncode tot uitvoer Aan de slag met Xdebug Lokalisatie uitgelegd; Php-Intl voor iedereen Event sourcing in een oogopslag Dependency injection met Disco Een uitgebreide handleiding bij cronjobs Event loops in PHP PDO en databases in PHP Vagrant: de juiste manier om met PHP te beginnen Trefwoorden: php programmeren webdesign webtaal ontwikkeling

 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 171mm x 228mm
  Aantal pagina's : 304
  Uitgeverij : Van Duuren Informatica
  ISBN : 9789463560436
  Datum publicatie : 03-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 32,99

niet beschikbaar

niet beschikbaarNiet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen