Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 20,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Positief
  Positief (boek)
 • Cover 2048
  2048 (boek)

Weg van Selime

Jan Altena • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De zeventienjarige Emel brengt, samen met haar vader en moeder, haar vakantie door bij haar grootouders in Selime, een dorpje in midden-Turkije. Als zij met haar vader wil overleggen over de studie die zij volgend jaar na de havo in Nederland wil gaan volgen, hoort zij dat die andere plannen heeft. Er is in principe al besloten dat zij volgend jaar uitgehuwelijkt wordt aan Hassan Yastiman, de zoon van de burgemeester van een naburig dorp, een prima partij dus en bovendien redelijk jong. Na de eerste schok begint Emel toch een beetje aan de gedachte te wennen, vooral ook omdat zij een onbegrensd vertrouwen heeft in het oordeel van haar vader, wiens oogappel zij is. Totdat ze bij een stiekeme verkenning in de wrede ogen van haar toekomstige bruidegom kijkt. Slim weet Emel de uiteindelijke beslissing een jaartje uit te stellen.
  Dan ontmoet zij Peter, die haar grootvader eerste hulp verleent als die op de weg naar het dorp wordt aangereden en als dank daarvoor uitgenodigd wordt bij de familie thuis. De opbloeiende romance maakt haar leven uiteindelijk tot een verschrikkelijke hel waaruit geen ontsnappen mogelijk lijkt.

  Een boek dat blijft hangen...

  Vaak ontroerend, maar ook keihard.

  Een roman met thrillertrekjes.
 • Productinformatie
  Fragment : Download Fragment
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 383
  Uitgeverij : Altena-tca
  ISBN : 9789081965682
  Datum publicatie : 09-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9 uit 1 reviews)

  03-10-2016
  Ontvangen via Facebook
  Uit!!! Wat een ontzettend mooi boek: prachtig (soms gruwelijk) beeldend geschreven. Moeilijk weg te leggen. Geweldige hoofdpersonen. Schitterend verhaal! Mooiste boek wat ik sinds lange tijd heb gelezen. Complimenten!!!!


  Geplaatst door uit Gelderland , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 20,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen