€ 59,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Werkboek

Bewust creëren met de wet van de aantrekkingskracht

Synchrow • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Wil jij een bewuste creator worden? Dit 'Werkboek Bewust creëren met de wet van de aantrekkingskracht' is ontwikkeld door ervaren LOA coaches die jouw helpen zichtbare resultaten in je leven te manifesteren. Het is een 200 pagina tellend boek vol met uitleg over de wet van de aantrekkingskracht, ondersteund met talloze tips die je helpen de wet van de aantrekkingskracht in je voordeel te gebruiken en een bewuste creator te worden.
    Vooral het praktische element zorgt ervoor dat je het spel met het universum kunt gaan spelen en er vooral een leuk proces van kunt maken. Aanvullend sluiten we het boek af met een dagboekfunctie die je ondersteunt in je dagelijkse afstemming op de liefdevolle universele energie.
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 176mm x 250mm
    Aantal pagina's : 201
    Uitgeverij : Synchrow
    ISBN : Niet bekend
    Datum publicatie : 02-2023
  • Inhoudsopgave
    Stap 1 Je huidige punt van aantrekking
    Stap 2 Creëer je eigen werkelijkheid
    Stap 3 De ommekeer
    Stap 4 Ankeren
    Stap 5 Vasthouden
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 59,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar



3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Wat gaan we doen?

We nemen je mee in de 5 stappen die jou gaan helpen een bewuste creator te worden en de wet van de aantrekkingskracht in de praktijk echt in je voordeel te gaan gebruiken.
Je overtuigingen, gevoelens, verwachtingen en wensen bepalen je creatie. Onze 5 stappen helpen je hier inzicht in te krijgen en deze indien nodig bij te stellen zodat ze je dichter naar je wens brengen.

Ook leer je in deze stappen om je vibratie hoog te houden waardoor je de creaties ook binnen kunt laten komen en er ten volle van kunt genieten.

Door dagelijkse oefeningen helpen we je oud gedrag en oude conditionering te herprogrammeren en het spel met het universum vol plezier te gaan spelen.

Dit wordt een mooi avontuur vol positiviteit, blijheid en magie.
Ja magie, want magisch is het. Het is magischer dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Want als je helemaal begrijpt hoe jij dit spel met het universum ten volle kunt spelen, dan realiseer je je de mogelijkheden en uitkomsten van jouw creaties oneindig zijn!

Die oneindige magische wereld is niet zo ongrijpbaar als jij denkt, want hij begint bij jou! Jij bent degene die aan de knoppen draait, jij bent degene die de magie tot uitvoering brengt. De magie begint bij jou! Zodra jij er klaar voor bent om dit spel te gaan spelen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen