€ 50,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Werkboek

voor Verandering en een Gezonde Leefstijl

Ingrid de Bruin • Boek • loose-leaf

 • Samenvatting
  Ben jij op zoek naar een positieve verandering in jouw leven? Worstel je al jaren met jouw gewicht of ervaar je te veel stress? Zou je graag gezonder willen leven, maar weet je niet waar te beginnen? De methode in dit Werkboek voor Verandering en een Gezonde Leefstijl is jouw sleutel tot een positieve transformatie, het zal je gezonder, fitter en ook gelukkiger maken!

  Waarom dit werkboek?
  1. Holistische aanpak: alles is van invloed op jouw leven. Voeding, beweging en ontspanning. Ademhaling en slaap. Maar ook jouw gedrag, gedachten en gevoelens. Je diepste verlangens en emoties. Verbinding en zingeving. Als lichaam en geest niet in balans zijn, dan is het tijd voor verandering: Kies nu voor jezelf!
  2. Praktische oefeningen: geen eindeloze theorieën! De praktische oefeningen en opdrachten helpen jou stap voor stap en in jouw eigen tempo bij het maken van de juiste keuzes en het toepassen van gezonde gewoonten in je dagelijks leven.
  3. Unieke methode: dit werkboek met 100 pagina's is jouw persoonlijke gids. Je zult de vele voordelen van een nieuwe leefstijl ervaren door op onderzoek uit te gaan. Met ruimte voor zelfreflectie en doelstellingen, helpt het je bij het bijhouden van je vooruitgang en het aanpassen van je plan aan jouw individuele behoeften. Hoe mag jouw leven eruitzien? Je gaat beseffen dat jij jouw eigen leven creëert.
 • Productinformatie
  Binding : Loose-leaf
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 100
  Uitgeverij : Ingrid de Bruin
  ISBN : 9789464816990
  Datum publicatie : 01-2024
 • Inhoudsopgave
  Wat kun je verwachten?
  1. Verandering: kies jij nu echt voor jezelf? Je ontdekt hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen en hoe je jouw doel kunt bepalen en in kleine stappen ook kunt behalen.
  2. Ontspanning: je leert waarom inspanning en ontspanning in balans moeten zijn en hoe het met jouw stressniveau is gesteld. Maar ook het belang van voldoende slaap, ademhaling, meditatie en nog veel meer.
  3. Voeding: je gaat jouw voedingspatroon bekijken en zo nodig aanpassen. Je leert het belang van de juiste voedingsstoffen voor preventie van ziekte en een gezond gewicht.
  4. Beweging: ontdek waarom beweging goed is voor jouw gezondheid aan de hand van gemakkelijke dagelijkse activiteiten en andere leuke en effectieve manieren om in beweging te komen, zelfs als je een druk schema hebt.
  5. Energie: het begrijpen van jouw energiebalans is belangrijk voor het behoud van een gezond gewicht en een gezonde en vitale leefstijl.
  6. Resultaat: leer hoe je niet meer vervalt in jouw oude gewoonten. Laat dit werkboek niet het einde zijn, maar het begin van een levenslange reis naar een gezonder en gelukkiger leven.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 50,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Alles is altijd in verandering. Ook jij…
Wat je tegenkomt op jouw levenspad, problemen, situaties en de keuzes die je maakt in jouw leven.
De keuzes die jou hebben gebracht naar waar jij nu bent en waar je nu staat in het leven.
Kies jij er nu bewust voor om te veranderen?
Maak dan de opdrachten in dit werkboek en doe de oefeningen.
Stap voor stap zal jouw leven de komende periode gaan veranderen! ×
SERVICE
Contact
 
Vragen