€ 26,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Wisseldier - Vergiftigd

Een spannende Young-Adult over liefde, verraad en vergeving

Adele Scholten • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Mijn naam is Tessa Livia. Denk niet dat ik me een slachtoffer of een martelaar voel. Iedereen heeft een taak in zijn leven en ik denk dat dit mijn taak was. Mijn leven is mijn offer. Alleen op deze manier kon ik de rebellen helpen de wereld te redden van een gruwelijk lot.

  De sfeer in de Vierde Rand wordt grimmiger nu de president cybermilitairen heeft ingezet. Het volk gaat gebukt onder de invallen die ze plegen. Wilson moet de Cybers resetten. Maar hoe komen ze in de ondergrondse ruimte waar de server staat? Zonder de code en biometrische eigenschappen van de president wordt het een onmogelijke taak. Wilson heeft dringend hulp nodig van de wetenschapper die ze uit de gevangenis hebben bevrijd. Helaas is de man nog mensenschuwer dan hij al was. De communicatie verloopt via zijn dochter Puk, een meisje dat haar eigen agenda heeft. Zo overtuigt ze de leden van de harde kern Wilson aan een test te onderwerpen, of zijn loyaliteit nog bij de TOM ligt. En zet ze Wilson onder druk een absurde voorwaarde te accepteren in ruil voor haar vaders hulp.
  Wanneer Tessa probeert om Wilson te beletten Puks aanbod te accepteren, wordt ze door Erik, haar roedelleider, tegengehouden. Hij laat haar weten dat hij de opdracht heeft gekregen Wilson te doden. Tessa kan het voorkomen, maar de prijs die ze daarvoor moet betalen is krankzinnig hoog.
  Ondertussen verzint Puk een ander plan om haar doel te bereiken.
  Een plan met rampzalige gevolgen, en waar Wilson de schuld van krijgt.

  Hoe komt het dat niemand ziet welk spel Puk speelt?


  Een spannende Young-Adult over liefde, verraad en vergeving.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 317
  Uitgeverij : Lampion Books
  ISBN : 9789464814163
  Datum publicatie : 08-2023
 • Inhoudsopgave
  Hoofdstukken
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 26,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Stevig trekkend open ik de schuurdeur van de boerderij. De krachtige wind slaat hem bijna uit mijn handen. Ik ga naar binnen. Binnen is het schemerig. Doodstil luister ik en laat mijn ogen wennen. Meteen heb ik spijt dat ik niet op de anderen heb gewacht. De buurjongen van Stefan en Felicia stuurde ons een uur geleden een ingesproken bericht, dat hij dacht een man te hebben gezien die vanochtend vroeg de schuur verliet. Is er iets gestolen? Zijn er sporen?
In de beschutting van de houten wanden haal ik diep adem. De geur van hooi, kruipolie en gedroogde kamille dringt mijn neus binnen.
Maar er is meer…
Een spiertje bij mijn rechterooglid trilt. Ik wrijf erover. Het zenuwtrekje dat sinds kort zijn intrede heeft gedaan, blijft me lastig vallen. Ik vertel mezelf te kalmeren; Erik heeft me mijn vrijheid gegeven, een leven met hem is verleden tijd. Mijn ademhaling wordt rustiger en mijn hartslag daalt. Zijn geur, de geur van cederhout met een vleugje kaneel, heb ik me vast verbeeld; angst maakt van schaduwen monsters. Dit is sowieso geen plek voor Erik; de oude schuur van een boerderij heeft hem niets te bieden. Serieus. Ik moet stoppen me dingen te verbeelden, of te pas en te onpas in paniek te raken.
Dan ruik ik hem opnieuw.
Mijn neusvleugels trillen alsof ze me de weg willen wijzen naar de bron waar het vandaan komt. Eigenlijk moet ik de anderen waarschuwen. Ik doe het niet. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen