€ 19,99

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Wolfgang

A.G Morsink • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Wolfgang is 18 jaar en bijna klaar met de middelbare school. Door het drukke werk van zijn ouders , is Wolf vaak alleen in de villa. Veel vrienden heeft hij niet. Daarom gaat hij na zijn examens vier weken op vakantie naar zijn neef in Amsterdam. Wolf is nog nooit in de groter stad geweest, hij komt uit een klein rustig dorpje. Er gaat een nieuwe wereld voor hem open vol liefde, drank en keuzes.

  Wolf moet de liefde van zijn leven thuislaten voor deze reis. De vakantie stelt beiden op de proef en vraagt het uiterste van ze. Maar, is dat het allemaal wel waard?
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 374
  Uitgeverij : A.G Morsink
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 07-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Johan wijkt geen seconde van zijn zijde. Een beetje bedrukt is hij wel. Hij voelt nu langzaam de spanning op komen en weet niet hij ermee om moet gaan. Hij is nerveus. Wolf merkt het aan hem en probeert hem gerust te stellen. ‘Alles komt goed. Ik ben ook nerveus. Maar ik bel je zo vaak als ik kan en ik schrijf je elke dag en brief.' Johan lacht een beetje als een boer met kiespijn.
Het valt Alex op dat Johan niet van Wolf zijn zijde wijkt. Hij gaat naar de jongens toe, pakt Johan beet en zegt hem dat hij zich niet zo druk hoeft te maken. ‘Wolf gedraagt zich wel in Amsterdam en voor je het weet is hij alweer terug.’ Dan geeft hij hem een kus op zijn wang. Wolf ziet het, trekt zijn schouders op en kijkt vertedert naar zijn vriend en zijn vader. Hij heeft nu door dat zijn vader het weet. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen