€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Xiaolong

Reizen door Wonderwereld deel 2

Pyke Tuitjer • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Ver van hier, ergens hoog in de bergen op het eiland Tiantang, krijgt een klein meisje te horen dat ze binnenkort een verre reis zal gaan maken. Helemaal aan de overkant van Wonderwereld staat de Poort naar Mensenwereld, en voorbij die poort staan papa en mama reikhalzend naar haar uit te kijken. Maar de weg daarheen zit vol moeilijkheden, Xiaolong zal hemelhoge bergen, uitgestrekte wouden en tal van andere uitdagingen moeten trotseren om er te komen.
  Gelukkig hoeft ze die lange reis niet helemaal in haar eentje af te leggen. Want Joepie, de neef van Japie, zal haar tijdens iedere stap van dit spannende avontuur vergezellen. En die Joepie, da's natuurlijk niet zomaar een beer. Hij is Xiaolong's vriend voor het leven, dus je kan ervan op aan dat hij er alles aan zal doen om het meisje veilig langs alle gevaren te leiden.

  Xiaolong is het tweede deel uit de reeks 'Reizen door Wonderwereld'. Zo'n tien jaar geleden hebben Xiaolong's broer Pluisje en zijn beer Japie deze reis namelijk ook al eens gemaakt. Precies dezelfde reis eigenlijk, maar dan toch anders. Net als jouw reis trouwens, de reis die jij hebt gemaakt voordat je geboren werd. Die was waarschijnlijk ook nèt iets anders. Maar het scheelt niet veel hoor, een ietsje pietsje maar, dat weet ik zeker !
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 276
  Uitgeverij : Uitgeverij Tovertuin
  ISBN : 9789464066548
  Datum publicatie : 01-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen