€ 25,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Yorka Tori, deel 2,

Surinaamse Spookverhalen

Radjindre Ramdhani • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Na het succes van Yorka Tori, Surinaamse Spookverhalen, was een deel 2 onvermijdelijk. Deze zag in 2008 het licht en anno 2020 ligt op veler verzoek, deze herdruk voor u. Wederom heeft Ramdhani zijn oor te luisteren gelegd bij de gewone Surinaamse man en vrouw, uit alle etnische groepen en alle religieuze achtergronden. De verhalen, waarvoor de vertellers instaan dat ze echt gebeurd zijn, gaan u verbazen, maar zullen u vooral slapeloze nachten bezorgen. Eng, griezelig en spannend!
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 192
  Uitgeverij : Trishan
  ISBN : 9789464063431
  Datum publicatie : 10-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 25,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

"Vertel maar tante Sosila, vertel ze maar hoe je afscheid van me genomen hebt in het crematorium. Vertel ze met welke handen je de bloemen op mij gegooid hebt, toen ik daar in die kist lag en je afscheid van me nam! Hoer, hoer, hoer!"
De schelle kreet die daarna volgde was niet van deze wereld. Ik moest mezelf dwingen om niet weg te rennen. Geschokt rende ik naar tante Sosila, ik sleurde haar de gang in en daarna de keuken in. De keuken stond vol met vrouwen, die allemaal angstig bij elkaar hokten. Bij sommigen liepen de tranen uit de ogen, anderen hadden hun handen voor de mond geslagen om niet in huilen uit te barsten. De angst was bijna tastbaar.
"Sosila, wat bedoelt hij? Vertel! Wat heb je gedaan? Hij is hier teruggekomen door jou. Vertel mij wat er aan de hand is!" eiste ik. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen