€ 20,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Zie mij, hoor mij!

Stan Van de Laar • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Veel boeren zien hun toekomst verdwijnen door de stikstofaanpak van de regering. Heel Nederland heeft decennialang geprofiteerd van het aardgas uit Groningen, maar nu de huizen verzakken, geeft de overheid niet thuis. De toeslagenaffaire laat een onbetrouwbare overheid zien. Steeds meer burgers voelen zich niet meer gehoord, gezien of zelfs onrechtvaardig behandeld door de overheid. Wat doet de overheid toch verkeerd?

  Met dit opzienbarende boek reiken bestsellerauteur Leon Schaepkens, Stan van de Laar en Harrie Timmermans politiek en bestuurlijk Nederland oplossingen aan om het vertrouwen van de burgers terug te winnen. Zie mij, hoor mij! leert je:

  • Hoe jouw gedrag als politicus of bestuurder kan zorgen voor veiligheid, verbondenheid en waardering bij burgers.
  • Waarom toepassing van de gelijkheidsformule direct tot verbinding in de samenleving leidt
  • Hoe je met kennis van onze psychologische basisbehoeften een andere samenleving creëert en de democratie in een volgende fase brengt
  • Hoe je als politieke partij weer het verschil kunt maken
  • Welke organisatie het best past bij een andere bestuurscultuur
  Met Zie mij, hoor mij! luiden we een nieuwe fase van onze democratie in!

  Leon Schaepkens schreef de bestsellers 10 miljoen jaar leiderschap en De F1-maatschappij. Hij studeerde economie, bestuurskunde, rechten & psychologie. Leon is expert in werkgedrag. Hij was actief in directiefuncties voor de overheid en de zakelijke dienstverlening. Nu adviseert en begeleidt hij organisaties, teams, bestuurders en managers in Nederland en België. Daarnaast is hij werkzaam als therapeut en toezichthouder. Stan van de Laar stuurde bestuurskunde en bedrijfskunde en deed promotieonderzoek naar het succes en falen van samenwerkende gemeenten. Als adviseur richt hij zich op vraagstukken rondom organisatieontwerp en -ontwikkeling, samenwerking, fusie en leiderschap bij de lokale overheid. Harrie Timmermans studeerde rechten en is gemeentesecretaris van Heusden en coördinerend gemeentesecretaris voor de Veiligheidsregio Brabant-Noord. Daarnaast vervult hij de rol van toezichthouder. Hij is uitgeroepen tot Rijnlander van het jaar 2023.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 150mm x 210mm
  Aantal pagina's : 160
  Uitgeverij : S2 Uitgevers
  ISBN : 9789493282261
  Datum publicatie : 07-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 20,00

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen