€ 21,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Ziek uniek

Priscilla Meser • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Lees over de constante strijd van Priscilla tegen een zeldzame ziekte! Wanneer een onbekende ziekteverwekker haar lichaam aanvalt, komt haar immuunsysteem in actie, maar faalt het om haar te genezen. In de eerste dertig jaar van haar leven worstelt Priscilla met talloze infecties en behandelingen zonder enige diagnose. Ze spreekt de taal van haar lichaam, een taal die enkel zij begrijpt. Stap in haar schoenen en beleef het onvoorstelbare verhaal van een ziekte zonder naam.

  In dit aangrijpende boek deelt Priscilla haar reis, vol doorzettingsvermogen en kracht, terwijl ze eindelijk de zeldzame diagnose ontvangt die haar één op de miljoen maakt. Maar dat is niet het enige obstakel dat ze moet overwinnen. Hoe vertel je de liefde van je leven, de persoon van wie je het meest houdt, dat je niet langer alleen dat meisje bent met zes tenen, maar een zeldzame patiënt, een ziek uniek geval?

  Volg Priscilla in haar zoektocht naar hoop en liefde, en ontdek hoe ze blijft geloven in zichzelf, hoe ze ondanks alles doorgaat en nooit opgeeft. Dit boek onthult haar diepste angsten, moeilijke keuzes en de krachtige liefde die haar op de been houdt.

  Duik in het verhaal van een uitzonderlijke vrouw die met haar zeldzame ziekte het leven omarmt, zichzelf overstijgt en anderen inspireert om te geloven in de kracht van doorzettingsvermogen en hoop. Met een buitengewone dankbaarheid deelt Priscilla haar wonderbaarlijke verhaal met jou.

  Als een ziekteverwekker jouw lichaam binnendringt, dan valt het immuunsysteem meteen aan. Jouw lichaam vecht om jou in leven te houden. Althans, dat is de bedoeling. Maar wat als je lichaam niet doet wat het hoort te doen? Wat als je al meer dan dertig jaar ziek bent, en niets of niemand jou kan vertellen waarom? Wat als je een ziekte zonder diagnose hebt? Dan ben je misschien wel ziek uniek.

  Mijn naam is Priscilla (1985) en mijn verhaal ligt nu in jouw handen. Dit is mijn weg met vele doorlopende infecties en behandelingen, iets waar ik mijn hele leven lang mee te maken zal hebben. Waarbij ik na jaren de diagnose krijg die mij één op de miljoen maakt.

  Hoe vertel je dit aan de liefde van je leven, waar je het allermeest van houdt? Niet meer alleen het meisje met de zes tenen maar de ziek uniek patiënt.

  Ik had gewild dat veel dingen anders waren gegaan. Maar je kunt niet alles kiezen in het leven. Mijn keuze is om door te gaan en nooit op te geven.

  Dit is een openhartig boek over leven met een zeldzame ziekte, geloven in jezelf, vallen en opstaan, angst en keuzes, liefde en hoop. Ik mag van een wonder spreken dat ik mijn verhaal met jou mag delen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 135mm x 215mm
  Aantal pagina's : 152
  Uitgeverij : Mosae Libro
  ISBN : 9789086665631
  Datum publicatie : 09-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 21,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen