€ 22,85

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Zielenjagers

31 maanden later

Ron van Ee • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In 2023 raakt boven een laaggelegen derde wereldland een zakenvliegtuig in grote problemen. De vliegers maken een geslaagde noodlanding op een geheimzinnig verlaten vliegveld. De enige passagier is een vrouwelijke miljardair. Op weg naar bewoond gebied wordt lopend een eeuwenoude dodenakker doorkruist. Kort daarna overlijdt de gezagvoerder. Een dag verder wordt het tweetal verrast door een tijger met welpen. De tweede vlieger overleeft de aanval niet en de passagier raakt gewond. Alles lijkt voor haar verloren als ineens vanuit het niets een klein meisje verschijnt dat vrede sluit met het opgeschrikte wilde dier. Op een eenvoudig ziekbed belooft de vrouw het kleine meisje en haar zieke broertje een betere toekomst. Enige tijd later is ze thuis en de beide weeskinderen alweer snel vergeten. Nu verschijnt echter het meisje bij haar in een droom: gedurende 31 maanden zal haar thuisland vijf verschrikkingen te verduren krijgen, tenzij ze alsnog haar belofte nakomt. Als zij uiteindelijk op haar schreden terugkeert wordt 'bij toeval' midden in de jungle een macabere ondergrondse tempel ontdekt.

  Aan de vooravond van de vijfde kruistocht in 1217 krijgt een meereizende pater een visioen. Hij schrijft een verboden aanvulling op het laatste hoofdstuk van de Bijbel. Hij wordt daarvoor vermoord en bijna achthonderd jaar later wordt het verloren manuscript voor de tweede keer teruggevonden door een afstammeling van de moordenaar. In die tijd bemerkt een dakloze man, tot zijn eigen verbazing, dat hij over verborgen gaven en vaardigheden beschikt. Hij ontdekt dat het Bijbelboek 'Openbaring' zich in een cruciale fase bevindt. Als hij probeert het tij te keren ondervindt hij felle tegenstand uit onverwachte hoek, een geheime organisatie binnen de kerk. De vrouw waarop hij verliefd is geworden, blijkt een vooraanstaand lid te zijn. Een dramatisch gevecht tussen goed en kwaad begint, terwijl de mensheid balanceert op de rand van de ultieme ramp, het einde der tijden. Ondertussen vindt in de hel een ontmoeting plaats tussen een dominee en de duivel, die een einde kan maken aan een 'eeuwenoude' banvloek.

  Op welke manier grijpen deze twee verhalen in elkaar, en hoe hebben bepaalde gebeurtenissen elkaar in het verleden beïnvloed?
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 150mm x 215mm
  Aantal pagina's : 371
  Uitgeverij : eigen beheer
  ISBN : 9789463456449
  Datum publicatie : 04-2019
 • Inhoudsopgave
  PROLOOG
  Hoofdstuk 1 Heden en Verleden
  Hoofdstuk 2 De straatterreur
  Hoofdstuk 3 De samenzwering
  Hoofdstuk 4 Gisteren toen het einde begon
  Hoofdstuk 5 De ontmoeting
  Hoofdstuk 6 De tempel
  Hoofdstuk 7 De confrontatie
  Hoofdstuk 8 De laatste afrekening
  EPILOOG

  Enkele gedichten
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 22,85

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

PERSBERICHT / EVEN VOORSTELLEN

Ron van Ee maakt met dit 'boek zonder uitgever 'opnieuw'' zijn debuut in de schrijverswereld. Hij is in Den Haag geboren, opgegroeid in Leiden en heeft een vliegopleiding gevolgd.

Na 20 jaar te hebben rondgevlogen met zakenvliegtuigen heeft hij, na de gelijktijdige thuisverpleging en het kort na elkaar overlijden van zijn beide ouders, zeven jaar lang een luchtvaartbedrijf (charterbroker) gehad dat, naast het organiseren van 'door2door' chartervluchten voor grote ondernemingen, zich ook bezighield met vliegtuigmanagement (1998-2005).

Na de ramp op 11 september 2001, de virusziekte SARS en de tweede oorlog in Irak ging het snel bergafwaarts met het eigen bedrijf.

Door het eerdere verlies van zijn vliegbrevetten is hij verder aan, en in de slag geweest als brugwachter en als koster van een kerk. Meer recentelijk heeft hij de mantelzorg voor zijn twaalf jaar jongere broer op zich genomen (2015-2018).

Al die verschillende ervaringen en herinneringen bij elkaar hebben hem ertoe gebracht te gaan schrijven waarna voor hem, van verschrikking, alle puzzelstukjes van het leven, als vanzelf, op de juiste plaats zijn komen te liggen, nu ter lering ende vermaak, voor wie maar wil...

Met 'Zielenjagers' is het de bedoeling geweest om in zijn verhaal niet alleen fictie (fantasie) en non-fictie (werkelijkheid) zo dicht mogelijk bij elkaar, maar ook met elkaar in verband, te brengen.

Het resultaat zou je 'faction' kunnen noemen: 'facts & fiction', die niet alleen samengaan in de verborgen aspecten van de werkelijkheid, maar ook samen gaan over bovennatuurlijke waarnemingen: 'toeval bestaat wel, maar niet alles is toeval!'

Hiervoor is zijn eerste boek 'Krotenkokers' (10-2016) uitgebreid van 92000 naar 145500 woorden, herschreven en gemixt met het verhaal '31 maanden later', al met al een gruwelijke waarheid.

Bovenal is 'Zielenjagers - 31 maanden later' (04-2019) een emotionele rollercoaster: onthullend, ongecensureerd provocatief en gedeeltelijk dus gebaseerd op ware gebeurtenissen, zo van de pen, rauw op je dak.

Laat je aldus meevoeren op de vleugels van dit meeslepende boek, over kruisvaarders en andere hemelridders, waarin feit en fictie elkaar ontmoeten in de turbulente gedachten van de schrijver!

ALVAST SMAKELIJK LEZEN! ×
SERVICE
Contact
 
Vragen