€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Zielsfrequenties

Jouw originele blauwdruk

} Mariella Alberts • Boek • paperback

 • Samenvatting
  ‘De taal van trillingen en vibratie is een Universele Taal.
  Op het niveau van frequenties spreken we allemaal dezelfde taal.’

  Iedereen heeft zijn unieke, persoonlijke trillingsfrequentie. Dit is jouw originele blauwdruk, jouw zielsfrequenties die onthullen wie je bent, met al jouw unieke talenten en met welk doel je hier gekomen bent.
  Het vinden van je zielsfrequenties brengt je in je hoogst haalbare energiefrequentie. Deze hoogst haalbare energiefrequentie brengt je naar een nieuwe realiteit op alle terreinen van je leven: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Een leven vol vitaliteit!

  Zielsfrequenties geeft een heldere uitleg hoe werkelijk alles in het leven doordrongen is van energie, zelfs onze gedachten en emoties. Hoe zit je als energetisch wezen in elkaar en hoe kun je weer optimaal gebruik maken van je energetische kracht?
  Word weer de baas over je eigen lichaam en leven. Ontdek nieuwe mogelijkheden van bio-energetisch healen. Ontwikkel je intuïtie en heldere vermogens en word de beste versie van jezelf!

  Mariëlla Alberts werkt in haar eigen praktijk Pure Energy Lifestyle met verschillende energietechnieken. Zij specialiseerde zich in bioresonantie en onderzocht en vergeleek honderden testresultaten van mensen en dieren en hun herstelprocessen. Op basis van de verzamelde resultaten en de laatste ontwikkelingen op het gebied van energy medicine en de mind-body connection ontwikkelde Mariëlla Alberts het programma Zielsfrequenties.

  Voor meer informatie: www.pureenergy-lifestyle.nl
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 208
  Uitgeverij : Pure Energy Lifestyle
  ISBN : 9789463455268
  Datum publicatie : 03-2019
 • Inhoudsopgave
  Inhoudsopgave

  Voorwoord 7
  Inleiding 11

  Deel 1: Wie je bent als individu
  1. De reis naar wie je in essentie bent 18
  Oefening: Wat zijn je overtuigingen? 28
  2. Wat is kwantumfysica? 31
  3. Wetenschappelijk onderzoek gebaseerd op de
  theorie van Newton versus kwantumfysica 37
  4. Wat is intuïtie? 41
  5. Intuïtie en de wetenschap 45
  6. Hersengolven en hun frequenties 50
  7. Het hartcentrum 58
  8. Hoe kun je energie voelen? 63
  9. De kracht van woorden, gedachten en overtuigingen 72
  10. De kracht van intentie 79
  11. Onze oorsprong en wie we echt zijn 87
  12. De ziel, het vergeten deel van het lichaam 96
  13. De heldere vermogens 101

  Deel 2: Energetische Basiskennis
  14. Het menselijk energiesysteem 107
  15. Het energiesysteem van de aarde 114
  16. Energetische anatomie van het menselijk energiesysteem
  16.1 De lagen van het energielichaam 129
  16.2 Het chakrasysteem 141
  16.3 De meridianen 157

  Deel 3: Bio-energetisch healen en het programma Zielsfrequenties
  17. Wat is bio-energetisch healen? 159
  18. Enkele aandachtspunten 168
  19. Hoe is het programma Zielsfrequenties
  opgebouwd? 173

  Deel 4: Wat je zelf kunt doen
  20. Zuiver bronwater 178
  21. Daglicht en zonlicht 184
  22. Zuurstof 190
  23. Voeding in de breedste zin van het woord 197
  Tot slot 202
  Geraadpleegde literatuur 206
 • Reviews (9 uit 4 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  17-10-2019
  Geweldig boek... echte aanrader
  Super goed boek, en heel interessant. Voor degenen die zichzelf aan het terugvinden zijn.... Is dit boek de juiste basis die je nodig hebt voor een betere, gezonde authentieke zelf. De informatie die je krijgt was voor mij weer een bevestiging dat ik op de juiste pad bewandeld. En met de benodigde persoonlijke hulp die daarbij krijgt.. Ben ik oprecht dankbaar dat dit boek op mijn pad is gekomen.


  Geplaatst door uit Amsterdam , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  09-04-2019
  Must Read voor iedereen die hoog-sensitief is!
  Het boek leest erg prettig en Mariëlla heeft, een over het algemeen voor veel mensen moeilijk te snappen materie, heel begrijpelijk uitgelegd! Ik herken heel veel dingen uit mijn eigen leven en ik raad iedereen die hoog-gevoelig is ook absoluut aan om dit boek te lezen. Trouwens iedereen die meer van zichzelf wil begrijpen en zoekende is naar redenen waarom je hier bent en hoe je een omslag kunt maken. Je hoeft niet in een patroon vast te blijven zitten omdat je het nu eenmaal hebt aangeleerd. Een topper Mariëlla!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  27-03-2019
  Boeiend en leerzaam
  Het boek ‘Zielsfrequenties – jouw originele blauwdruk’ geeft een verhelderende kijk op de mogelijkheden van bioresonantie. Mariëlla is erin geslaagd de soms best ingewikkelde materie op een duidelijke en begrijpelijke manier uit te leggen. Naast de uitgebreide en goed onderbouwde informatie bevatte het boek voor mij persoonlijk veel eye openers en gaf het me zeker stof tot nadenken. Een boeiend en leerzaam boek voor wie aan zijn of haar gezondheid wil werken en met de adviezen van Mariëlla een verbeterde versie van zichzelf wil worden. Complimenten Mariëlla, voor de persoonlijke en inspirerende manier waarop je dit boek hebt geschreven!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  25-03-2019
  Mooie handleiding om de beste versie van jezelf te worden
  Dit boek is een veelzijdige ontdekkingsreis in een intrigerende wereld. Een hernieuwde kennismaking met je hele zelf. Je weet dat je zoveel meer bent dan wat er in een spiegel te zien is. Maar wat ben je dan precies? En wie ben je helemaal? In dit boek vind je erkenning en herkenning. De wetenschappelijke onderbouwingen geven het boek een stevig fundament en veel eye-openers. Mariëlla is er heel mooi in geslaagd om je als lezer veel rijker te maken met bijzonderheden die je onbewust altijd al bezat.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Voorwoord

STEL JEZELF EENS VOOR …
Wat als je eenvoudig en effectief je aangeboren, intuïtieve kwaliteiten zou kunnen gebruiken? Wat als je een directe verbinding kunt hebben met de Universele Bron van Informatie en Energie en deze Bron kunt gebruiken om jezelf en anderen te dienen op de best mogelijke manier, op elk gebied van je leven?

Wat als je deze wijsheid, informatie en energie zou kunnen gebruiken om antwoorden te krijgen op de belangrijkste vragen in het leven en wat als je leiding zou kunnen ontvangen van deze Bron op cruciale momenten in je leven? Onze innerlijke intelligentie waarschuwt ons bijvoorbeeld al lang van tevoren met signalen, voordat we uiteindelijk ziek worden. En onze innerlijke intelligentie weet ook de weg hoe we onszelf weer kunnen genezen. Wat als ik je zou vertellen dat iedereen zijn intuïtieve kwaliteiten kan leren gebruiken? Ja, want ik geloof namelijk dat dit geen bijzondere gave is, maar dat dit kwaliteiten en vermogens zijn waarmee ieder mens wordt geboren.

Ik geloof dat ziek-zijn een poging van het fysieke lichaam is om duidelijk te maken dat er dingen in je leven moeten gaan veranderen. Ik geloof dat dit verder gaat dan een gezonde fysieke leefstijl in de vorm van gezonde voeding, meer bewegen en minder stress. Ik geloof dat ziek-zijn een uitnodiging is voor persoonlijke groei, om de stem van je intuïtie weer te leren horen en de verbinding met de Universele Bron te herstellen. Vanuit deze Bronenergie kun je werkelijk weer heel worden. Heel worden op elk gebied van het leven: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Ons leven is een afspiegeling van onze overtuigingen over onszelf en over de manier waarop we denken dat de wereld in elkaar zit. Als we dit verhaal kunnen veranderen, kunnen we ons leven veranderen. In het oude verhaal zijn we klein, nietig, machteloos en onbelangrijk. In het nieuwe verhaal blijken we over ongekende vermogens te beschikken, mits we in verbinding staan met de Universele Bron van Informatie en Energie.

Ik heb dit boek geschreven om je bewust te maken van alle factoren die een rol kunnen spelen op jouw weg naar gezondheid. Maar vooral ook om je duidelijk te maken dat jij zelf hierin de hoofdrol speelt. Om je bewust te maken dat je veel meer bent dan een fysiek lichaam én waarom ik dus bioresonantietesten afneem, die ook veel meer laten zien dan alleen de fysieke gezondheid van je systemen en organen.

Dit boek is mijn visie en overtuiging waarin ik geloof: de visie van de energetische geneeskunst en kwantumfysica. En daarom leg ik je graag uit waarom ik hierin geloof, voordat je besluit of mijn methode iets voor jou of je huisdier kan betekenen. Door het lezen van dit boek kun je onderzoeken of deze visie bij je past, voordat je van mijn methode gebruik gaat maken.
Dit boek leert je alvast om op een andere manier naar je ongemakken te kijken. En veel van de informatie is ook afzonderlijk van mijn behandelingen en therapieën te gebruiken. Maar als je van plan bent om gebruik te gaan maken van mijn methode, dan geeft de kennis in dit boek je alvast een stevige basis. Kennis is macht en wanneer de informatie in dit boek met jou resoneert, dan weet je dat deze methode bij jou effectief zal zijn. Ik ben namelijk van mening dat je zeker moet geloven in de therapie of methode die jij kiest om te gaan herstellen.

Mijn mening is dat de meest elementaire zaken, die van groot belang zijn voor de kwaliteit van ons leven, niet worden onderwezen. Op school leer je vooral over cijfers en letters. Je leert feitelijke kennis over algemene ontwikkeling, maar wat leer je over jezelf en je persoonlijke ontwikkeling? Over het leven, succes, gezondheid, inzicht, bewustzijn en het begrijpen van je denkwijze wordt je niet veel bijgebracht. Over hoe we op een energetisch niveau allemaal met elkaar zijn verbonden wordt evenmin onderwezen.

Soms is een probleem ontstaan door een gebrek aan de juiste kennis. Kennis kan al een groot gedeelte van de oplossing van het probleem zijn. De kennis moet nog wel worden omgezet in kracht. Kracht om de kennis toe te passen en in praktijk te brengen om uiteindelijk de beste versie van jezelf te worden.

Mijn methode is niet de enige effectieve methode. Er zijn meerdere effectieve methodes en therapieën. Ik wil je deze kennis aanbieden, zodat je geen verkeerde verwachtingen van mijn behandelingen hebt. Met een bioresonantietest kun je heel veel in kaart brengen en mens en dier ondersteunen om de juiste balans terug te vinden. Maar het blijft een hulpmiddel en uiteindelijk zul je de juiste balans zelf moeten kunnen vasthouden.

Als de informatie in dit boek je aanspreekt of iets in je wakker maakt en als je hier meer mee wilt gaan doen of dit wilt gaan toepassen in je leven, dan hebben we zeker een match en een goede basis om samen met mijn methode aan de slag te gaan!

Het zal de wereld liefdevoller maken als meer mensen gezond, gelukkig en succesvol kunnen worden in wat ze het liefste doen. Een mooiere wereld begint bij jezelf!

Lieve groet,
Mariëlla

“Be the change you wish to see in the world.”
- Mahatma Gandhi – ×
SERVICE
Contact
 
Vragen