€ 14,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Zijn glorieuze stem

Dorien Keurentjes • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In dit boek lees je over vier krachtige Bijbelse vrouwen, aangevuld met persoonlijke ervaringen van Dorien Keurentjes. Hun levensverhalen maken duidelijk dat er vier topics onmisbaar zijn voor het luisteren naar Gods stem: intimiteit, kwetsbaarheid, bevrijding en volharding. Stel je eens voor hoe het zou zijn om Gods stem als focus te kiezen én Zijn woorden uit te zien komen. Is dat niet het verlangen van elke gelovige? Dit boek helpt jou om God te vertrouwen op de dunne scheidslijn van ontmoediging en daadkracht. Het maakt je wakker voor vier momenten die als sleutels de deur openen naar Gods glorieuze bestemming. Zoals de vrouwen in dit boek een keus maken in gehoorzaamheid, zo bijzonder is de hemelse voorzienigheid in de uitkomst. Allemaal verlangen we een glorieuze uitkomst. Gods hemelse voorziening voor daadkrachtige vrouwen begint met het luisteren naar Zijn glorieuze stem.

  In dit boek lees je over vier krachtige Bijbelse vrouwen, aangevuld met persoonlijke ervaringen van Dorien Keurentjes. Hun levensverhalen maken duidelijk dat er vier topics onmisbaar zijn voor het luisteren naar Gods stem: intimiteit, kwetsbaarheid, bevrijding en volharding. Stel je eens voor hoe het zou zijn om Gods stem als focus te kiezen én Zijn woorden uit te zien komen. Is dat niet het verlangen van elke gelovige? Dit boek helpt jou om God te vertrouwen op de dunne scheidslijn van ontmoediging en daadkracht. Het maakt je wakker voor vier momenten die als sleutels de deur openen naar Gods glorieuze bestemming. Zoals de vrouwen in dit boek een keus maken in gehoorzaamheid, zo bijzonder is de hemelse voorzienigheid in de uitkomst. Allemaal verlangen we een glorieuze uitkomst. Gods hemelse voorziening voor daadkrachtige vrouwen begint met het luisteren naar Zijn glorieuze stem. DORIEN KEURENTJES heeft zich altijd laten leiden door de stem van God. Ze was erg creatief in het faciliteren van grote internationale groepen kinderen om ze bekend te maken met Gods spreken en het bovennatuurlijke. Dit deed zij binnen en buiten de kerk in Nederland, maar ook in Roemenië, Afrika, Kosovo en Pakistan. Nadat Dorien jarenlang een kinderbediening (STAP-IN-KIDS) had geleid, vroeg God haar om het los te laten. God liet haar zien hoe Hij de weg opende om een krachtige, invloedrijke en toch gewone vrouw voor vrouwen te zijn. Deze vrouwenbeweging, Gods Glory Garage, bekrachtigt vrouwen van jong tot oud in hun bestemming, zodat ze leven in de volle potentie die God voor ze heeft. Dorien heeft een vurige passie om die gewone vrouw te bemoedigen en vrij te zetten tot een buitengewoon daadkrachtige, invloedrijke dochter van de Allerhoogste. Ze is een inspirerende spreekster voor zowel mannen als vrouwen. Dorien en haar man Peter hebben een huis waar ze jongeren een thuis geven: WeesThuis.com, onderdeel van Credohuizen. Dorien en Peter hebben vijf kinderen en acht kleinkinderen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 166mm x 236mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : Public Transformation
  ISBN : 9789493274143
  Datum publicatie : 05-2024
 • Inhoudsopgave
  Dankwoord Aanbevelingen Voorwoord Inleiding • Maria • Jochebed • De Samaritaanse vrouw • De voorname vrouw uit Sunem Ten slotte Over GodsGloryGarage
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 14,99

niet beschikbaar

niet beschikbaarZondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen