€ 29,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Zinnen met Spelen

MvOP, Dichter bij Verbeelding • Boek • hardback

 • Samenvatting
  MvOP schreef een autobiografische roman in dichtvorm. Samen met Letsie ging ze op zoek naar zingeving, waarbij ze onderweg telkens de essentie wist vast te leggen. Ze schrijft met kwinkslagen, en combineert zwaarte en luchtigheid in pure eenvoud.

  De belichting met het perspectief van Letsie geeft een verrassende draai aan haar gedichten. Samen zorgen zij voor een diepgaande verbinding, die MvOP met verbeeldingen treffend weergeeft. Het geheel valt samen tot opzienbarende antwoorden.

  ‘Zinnen met Spelen’ is een eerlijk drukwerk over de kleine en grote dingen van het leven, dat blijft boeien van begin tot einde.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 220mm
  Aantal pagina's : 416
  Uitgeverij : Zinnix
  ISBN : 9789090360676
  Datum publicatie : 06-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (10 uit 2 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  11-07-2022
  Magnum opus
  Een in meerdete opzichten indrukwekkend boek. Prachtig vorm gegeven. Gevuld met soms bedriegelijk simpele gedichten, afgewisseld met gedichten vol met emotionele lading. Een boek dat je laat lachen en huilen tegelijk en je niet onberoerd laat. Daarnaast biedt het nog een originele blik op de moeilijke vragen over bewustzijn en zingeving. Een aanrader.

     Mooi en verzorgd
     Origineel en uniek

  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  11-07-2022
  Een prachtige \'zware\' pil
  Deze prachtige dichtbundel is letterlijk - en eigenlijk ook wel figuurlijk - een 'zware' pil. Het boek weegt 1,5 kg en omvat bijna 200 gedichten. Soms zijn die verrassend 'simpel', maar ze hebben toch altijd ook een diepere lading. De gedichten, de verbeelding, de vorm waarin het is gegoten - met een bijna wetenschappelijke modellering die de samenhang tussen de gedichten laat zien - zetten je aan het denken. MvOP geeft hiermee de impact en emoties weer die ze heeft ervaren tijdens de psychotherapeutische behandeling van haar angststoornis. Letsie, hoofdredacteur en haar therapeut, geeft verdere duiding aan het proces dat ze heeft doorlopen. Voor een buitenstaander is dat soms best heftig om te lezen. Echter, de meeste gedichten zijn eigenlijk heel grappig en luchtig. Ze geven een boeiend inkijkje in de emoties die MvOP beleeft, en de stappen die zij zet op zoek naar zingeving. Een boek om enerzijds van kaft tot kaft te lezen, en anderzijds af en toe door te bladeren. Deze 'zware' pil is een must voor iedereen die meer wil leren over de werking van emoties en hoe dit effect kan hebben op sommige mensen, maar ook hoe je daarmee om kunt leren gaan. Ik raad het boek aan voor thuis op de koffietafel, maar ook bijvoorbeeld bij psychotherapeuten in de wachtkamer.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 10 uit 10

€ 29,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen