€ 27,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Zo word jij de aantrekkelijkste werkgever!

Erik Titulaer • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Ontdek jouw aantrekkingskracht als werkgever!

  Getalenteerde medewerkers vinden én behouden is voor veel werkgevers en hr-professionals een bijna onmogelijke opgave geworden. Hoe krijg je vacatures passend en duurzaam gevuld? En hoe houd je je medewerkers aan boord?

  De oplossing ligt voor de hand: door de aantrekkelijkste werkgever te worden!

  In dit boek neemt Erik Titulaer je mee in een doeltreffend stappenplan om moeiteloos werknemers te vinden, te verleiden, te boeien en te behouden in een veeleisende en competitieve arbeidswereld. Van de candidate journey tot de employee journey onthult hij je wat er nodig is om aantrekkelijk te zijn in elke fase en voor alle generaties.

  Door praktijkvoorbeelden en casestudy's uit het werkveld, lees je over de succesverhalen en de valkuilen van andere organisaties. Ga de confrontatie aan: hoe aantrekkelijk ben jij als werkgever?

  Dit boek is voor werkgevers en gedreven hr-professionals die hun organisatie willen transformeren van eenvoudige vacatureplaatser naar onweerstaanbare talentmagneet.

  Erik Titulaer is al meer dan 25 jaar actief binnen de hr-marketing. Hij heeft verschillende bedrijven opgericht en richt zich het laatste decennium op het succesvol adviseren van middelgrote organisaties en het MKB in het bijzonder. Voor ambitieuze werkgevers heeft hij hoeaantrekkelijkbenikalswerkgever.nl opgericht.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 169mm x 187mm
  Aantal pagina's : 176
  Uitgeverij : Pagina 42 Publishing Partners
  ISBN : 9789083315430
  Datum publicatie : 03-2024
 • Inhoudsopgave
  Ik ga je een belofte doen: succes binnen handbereik! Oké, en waar heb ik die wijsheid vandaan dan? 1. Het Hebpie-model leidt je naar eeuwige werkgeversroem 2. Arbeidskrapte? Kijk maar even mee in de glazen bol 3. De voordelen van een onweerstaanbaar aantrekkelijke werkgever 4. Hoe definiëren werknemers de aantrekkelijkheid van een werkgever? 5. De dans van de generaties: X, Y, en Z 6. Zelfkennis: ga niet door Start, u ontvangt geen € 200 7. Hoe ruikt jouw organisatie? Een confronterende kijk op bedrijfscultuur en identiteit 8. Imago komt te voet en gaat te paard 9. He casanova, versta jij de kunst van het verleiden? 10. Preboarding: kijken, kijken, niet kopen! 11. Helaas werkgever: je bent gewogen en te licht bevonden 12. Het is geen ‘waterboarding’ maar ‘onboarding’ 13. Van wensenlijstje naar eisenpakket: de arbeidsvoorwaarden 14. Werkgeluk: het geheime ingrediënt voor een bevlogen en betrokken team 15. Werken tot onze 70e verjaardag? Lang leve het carrièreperspectief! 16. Uitstroomstrategie: de kunst van het ‘goed’ afscheid nemen 17. Tot zover de theorie, maar hoe moet je beginnen? 18. Joehoe, het is een succes. Hoe houd je dit vast? 19. Slotwoord: de reis naar de meest aantrekkelijke werkgever start hier! Bijlage: de Hebpie-reflectievragen Zonder inspiratie geen boek!
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 27,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar0-1 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen