€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Zoevendemamma Altijd De Hort Op

Christine Regber-Martens • Boek • paperback

 • Samenvatting

  In Zoevendemamma Altijd De Hort Op, beschrijf ik, op luchtige wijze, mijn in vele opzichten bijzondere levensverhaal. Laat je meevoeren op reis en ontdek de wereld van iemand die zich niet uit het veld laat slaan door haar handicap. Een gezonde mix aan durf, inzet, toewijding, liefde en gevoel voor humor leiden tot situaties die aantonen dat niet telt wat er niet kan, maar juist wat er wél kan. Het boek laat ons nadenken over hoe we beter met gehandicapten kunnen omgaan. Dit soort verhalen moet verteld worden om zo de beeldvorming van mensen met cerebrale parese en andere handicaps, positiever te maken.

 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 326
  Uitgeverij : Christine Regber
  ISBN : 9789082045307
  Datum publicatie : 03-2013
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9,1 uit 6 reviews)

  23-04-2023
  Zoevendemama
  Geweldig hoe ze omgaat met haar handicap ik heb Christine begin Mei ontmoet op een reis met de Zonnebloem . De manier waarop zij met haar handicap omgaat is bewonderenswaardig. Zij kijkt alleen naar wat mogelijk is en niet wat niet mogelijk is, dat heeft mij enorm aangegrepen.


  Geplaatst door uit Lemmer , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  08-06-2013
  Inspirerend en Indrukwekkend
  Het is een inspirerend en indrukwekkend verhaal, voor ieder mens! Ik heb veel respect voor de manier waarop je je met je karakter en doorzettingsvermogen door het leven hebt geslagen. Het lezen van dit boek geeft een goed beeld van hoe iemand met een beperking telkens weer moet opboksen tegen vooroordelen en onbegrip en zich daar als een tijger doorheen slaat!


  Geplaatst door , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  04-06-2013
  Waar een wil is, is een weg
  Wat een prachtig boek. U bewijst weer eens dat een lichamelijke beperking niet altijd een beperkende factor hoeft te zijn. Waar een wil is, is een weg! En wat lopen er toch veel "gezonde" mensen met een grotere handicap op deze aarde rond! Ik heb gelachen om de humor, gehuild om bepaalde gebeurtenissen en was verbaasd over hoe mensen reageren op mensen met een beperking. Een verfilming zou geweldig zijn!!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  18-05-2013
  Een positief doorzettingsvermogen
  Ik heb jouw boek met interesse gelezen. Velen zouden dit boek moeten lezen om het verschil te leren tussen een ziekte en een aandoening. Ik vind het knap hoe jij hebt doorgezet om verworvenheden te krijgen waar je zoals eenieder recht op hebt in dit leven. Zo zie je maar hoe je met een positief doorzettingsvermogen ver kunt komen. Ik heb zo ook een stukje van Amerika leren kennen. Het zou mooi zijn als het boek ooit verfilmd zou worden om zo een veel groter publiek te kunnen bereiken.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  14-05-2013
  Geweldig
  Ik heb gisteren jou boek gekocht. Ik moet zeggen dat het een ontzettende verslaving boek is. Ik kan het niet aan de kant leggen. Hier zit romantiek, superveel liefde, vreugde en frustratie in. En heerlijke humor!! Alles bij mekaar een heerlijk boek! Het is me een eer z'n goede moeder/schrijfs ter te kennen. Ik hoop dat je het hier niet bij laat en verder gaat met boeken schrijven. Ik heb ongelooflijk respect voor jou en je denkwijze. In 1 woord geweldig!!!!


  Geplaatst door uit Limburg , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  06-04-2013
  Respekt
  Mijn vrouw is net als ik vrijwillig(st)er bij 'n organisatie die dagactiviteiten organiseert voor mensen met een beperking.Omdat zij meer wilde weten over de daginvulling van deze mensen raadde ik haar het boek "ALTIJD DE HORT OP "geschreven door Christine Martens aan.Christine is beperkt in haar fysieke mogelijkheden. Zoals zij in het leven staat dwingt respect af bij een ieder in een vergelijkbare situatie en zeker ook bij valide mensen.Haar instelling; Ik wil dat.Ik kan dat en ik geniet daar van.En het lukt!! Niet vanzelf maar middels haar doorzettingsvermogen! Een boek dat in iedere boekenkast van activiteitencentra NIET mag ontbreken.En zoekt u als iemand levend met een beperking een stimulans in het leven, lees dan dit boek en overtuig u ervan wat levenslust voor U kan betekenen. Makkelijk leesbaar en boeiend tot het eind!! Wij hebben genoten en veel opgestoken .Christine heeft ook door het schrijven van dit boek de zoveelste topprestatie geleverd. U mag er van meegenieten!! Lees o.a.waarom zij zich; "ZOEVENDE MAMMA" noemt!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

2-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Ik gaf het gemartelde lijfje aan haar. ‘Ik wíl Barbie niet meer!’

‘Waarom heb je dit gedaan?’

‘Ik kan haar niet aankleden! Mijn vingers doen niet wat ik wil!’

‘Dat weet ik Christine, maar zo boos en verdrietig worden heeft ook geen zin. We moeten een oplossing vinden, zodat je het wel kan.’

Ik kon zien dat ze aan het nadenken was toen zij de pop weer in elkaar zette. Opeens keek ze naar me alsof er bij haar een lichtje op ging. ‘Natúúrlijk kun je haar niet aankleden. Er zit geen lusje aan haar ritssluitingen en geen klittenband onder de knoopjes. We realiseerden ons niet dat Barbies kleertjes aangepast moeten worden, net als de jouwe.’

Ik keek omlaag naar mijn eigen kleren en stelde vast dat ze gelijk had. Ik was zo gewend aan de aanpassingen die ik nodig had om me zelf aan te kunnen kleden, dat ik vergat dat kleding niet zo gemaakt was. Ik was weer opgewonden, maar toen bedacht ik dat ik nog steeds de pop niet kon aankleden, dus wat ze zei hielp niet. Ze verzekerde me dat zo gauw mijn moeder de nodige bandjes en klittenband had aangebracht, zij me zou helpen oefenen. Ik wist dat ze niet steeds in de buurt zou zijn, dus ik moest zelf een manier vinden om mijn pop aan te kleden.

Over bijna negen maanden moest ik wéér een manier vinden, nu om mijn kíndje aan te kleden zonder het te martelen.

×
SERVICE
Contact
 
Vragen