€ 14,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Zonder herder

columns

Marjet Maks • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Columns over een leven in een bergdorp in de Sierra Nevada in Zuid-Spanje,

  In de herfst van 2009 verscheen in Vruchtbare aarde mijn eerste column. Het verhaal van de laatste herder in het Spaanse bergdorp in de Sierra Nevada waarin ik woon. Vele columns volgden over het leven van de dorpelingen hun gebruiken en hoe ik me daar met mijn man, honden en guest house een plek tussen verwierf.

  In 2014 maakte ik een verzamelbundel van deze columns en recepten met de titel: De laatste herder. Dit is de tweede verzamelbundel met columns over de veranderende tijd in het Spaanse bergdorp. Een dorp dat stiller wordt. De stal van de schaapherder is leeg, de laatste herder is dood.

  Steeds vaker geef ik mijn persoonlijke mening die niet helemaal vrij is van zorgen over de toekomst, terwijl ik put uit herinneringen aan mijn gelukkige jeugd.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 200mm x 200mm
  Aantal pagina's : 97
  Uitgeverij : Schrijfmaks / Pumbo.nl
  ISBN : 9789082211948
  Datum publicatie : 09-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 14,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Langs het tuinpad van mijn vader

Je bent in een buitenland gaan wonen, Frankrijk, Portugal, Italië – of zoals ik in Spanje. Het klimaat rond de Middellandse Zee trok. De ruimte, de vrijheid. Je reisde je droom achterna. Misschien vluchtte je een beetje voor de stress, de negen tot vijf sleur. Je kocht een huis of een ruïne met uitzicht. Plus een beetje land om zelfvoorzienend te worden. Je maakte nieuwe vrienden en misschien een paar vijanden. Je leerde de taal en probeerde te integreren. Heel veel boeken verschenen er in de loop der jaren van expats in het buitenland, de een schreef nog smakelijker over zijn avonturen dan de ander. Zelf deed ik er hard aan mee. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen