€ 70,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Hematologie

J.C. Kluin-Nelemans • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Het vakgebied hematologie omvat veel gebieden, waaronder een scala aan soorten bloedarmoede, stollingsstoornissen, acute en chronische vormen van leukemie, het Hodgkin– en non–Hodgkin–lymfoom, multipel myeloom en vele andere bloed– en beenmergziekten.

  Het doel van dit boek is de verpleegkundige een zo praktisch en compact mogelijke handreiking te bieden waar het de zorg en begeleiding van hematologiepatiënten betreft. Aspecten als intensieve chemotherapie, stamceltransplantatie, infectiepreventie en omgaan met centrale lijnen komen vanzelfsprekend uitgebreid aan bod, maar ook bijvoorbeeld de zorg rond hemofilie komt aan bod. Alle belangrijke ziektebeelden worden per hoofdstuk beschreven, waarbij steeds aan de hand van een casus de verpleegkundige zorg apart wordt belicht. Tevens is een afsluitend hoofdstuk toegevoegd waarin uitsluitend alle verpleegkundige aspecten afzonderlijk aan bod komen daar waar algemene punten elders onvoldoende beschreven zijn.

  De Groningse redactie is erin geslaagd om vanuit geheel Nederland en België deskundigen op het gebied van de hematologie aan te trekken voor het invullen van de verschillende hoofdstukken. Een jarenlange wens van velen is met deze eerste druk in vervulling gegaan.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 166mm x 244mm
  Aantal pagina's : 250
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789031344963
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 70,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar0-1 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen