Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 29,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Zwanger

Erica Chidi Cohen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De moderne gids over de zwangerschap, bevalling en de eerste weken met je baby - én hoe je goed voor jezelf kunt zorgen
  "Ik kan Zwanger ten zeerste aanraden! Het is een van de meest positieve en oprechte boeken over zwangerschap en geboorte ooit." DR. HARVEY KARP

  Zwanger is het alles-in-één zwangerschaps- en bevallingsboek voor aanstaande ouders die op zoek zijn naar een holistische benadering. Auteur Erica Chidi Cohen heeft via haar werk als doula veel zwangerschappen en bevallingen begeleid en honderden gezinnen geholpen om een nieuw evenwicht te vinden. Dit mooie en uitgebreide zwangerschapsboek omvat alles vanaf de eerste zwangerschapsmaanden tot de eerste weken na de geboorte. Met ondersteunende zelfzorg- en mindfulnessoefeningen, natuurlijke hulpmiddelen voor de specifieke trimesters en voedingstips voor iedere zwangerschapsmaand heeft het alles wat een moderne moeder wil weten over de ontwikkeling van haar foetus en het maken van de juiste keuzes. Je leest hoe je je kunt voorbereiden op de bevalling, wat je tijdens en na de bevalling kunt verwachten en hoe je vol vertrouwen de eerste weken met je pasgeboren baby tegemoet gaat.

  In dit boek vind je:
  - de ontwikkeling van je baby maand na maand
  - mindfulnessoefeningen
  - voedingsadvies
  - natuurlijke hulpmiddeltjes
  - bewegingstips
  - alles wat je moet weten over de bevalling en de eerste weken met je baby

  Erica Chidi Cohen is een doula, chef-kok, en de medeoprichter en CEO van LOOM, een organisatie die opleidingen verzorgt, diensten verleent en praatgroepen organiseert voor zwangere vrouwen en kersverse ouders. Ze gebruikt haar ervaring als doula en lactatiedeskundige om mensen te helpen hun traject naar het ouderschap met vertrouwen in goede banen te leiden.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 186mm x 237mm
  Aantal pagina's : 400
  Uitgeverij : Centrale Uitgeverij Deltas
  ISBN : 9789044752397
  Datum publicatie : 09-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 29,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Zondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen