€ 21,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Zwarte mamba

Je kunt nog zeven stappen zetten na een beet van de ‘seven steps snake’

} Frens Hoornick • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Zwarte mamba  Je kunt nog zeven stappen zetten na een beet van de ‘seven steps snake’  Er valt geen verklaring te geven voor de vreemde gebeurtenissen die plots talrijk plaatsvinden in het leven van Dirk van Kampen.

  Of hij nu de stomerij bezoekt of zijn naar liefde snakkende buurvrouw, zijn collega Cor of zijn directeur meneer de Regt, een slangenverkoopster met de bijnaam Snakebitch, geile Gaby, meneer Ali die bij hem komt solliciteren of zijn beste vriend Frits van Vroeger. Steeds gebeurt er weer iets vreemds.  Als succesvol hoofd personeelszaken heeft Dirk een eigenaardige en afwijkende werkwijze. Wat een doodnormaal leven lijkt, ontpopt zich tot een geenszins alledaags avontuur met verrassende wendingen.  Was de aanschaf van de zwarte mamba misschien niet zo’n goed idee?
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 228
  Uitgeverij : Frens Hoornick
  ISBN : 9789464068825
  Datum publicatie : 06-2021
 • Inhoudsopgave
  Zwarte mamba

  -Je kunt nog zeven stappen zetten na een beet van de ‘seven steps snake’-  Er valt geen verklaring te geven voor de vreemde gebeurtenissen die plots talrijk plaatsvinden in het leven van Dirk van Kampen.

  Of hij nu de stomerij bezoekt of zijn naar liefde snakkende buurvrouw, zijn collega Cor of zijn directeur meneer de Regt, een slangenverkoopster met de bijnaam Snakebitch, geile Gaby, meneer Ali die bij hem komt solliciteren of zijn beste vriend Frits van Vroeger. Steeds gebeurt er weer iets vreemds.

  Als succesvol hoofd personeelszaken heeft Dirk een eigenaardige en afwijkende werkwijze. Wat een doodnormaal leven lijkt, ontpopt zich tot een geenszins alledaags avontuur met verrassende wendingen.

  Was de aanschaf van de zwarte mamba misschien niet zo’n goed idee?

 • Reviews (8 uit 1 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  01-08-2021
  Je bijt je zo vast in dit boek
  Een pakkend geschreven verhaallijn rondom een saai hoofdpersoon. Grappig maar ook meeslepend en onderhoudend geschreven waarbij verschillende verhaallijnen samenkomen. Het eindigt allerminst saai en dit boek vroeg er om in een keer uitgelezen te worden.

     Herkenbaar
     Page turner

  Geplaatst door , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 21,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Wat is lycra toch een prachtige uitvinding, bedacht Dirk en hij zette zijn niet te snelle looptempo in. Na enige tijd zag hij dat de dame naar wie hij niet al te opvallend durfde te kijken hem juist recht bleef aankijken. Dirk wist niet goed hoe dit te interpreteren. Een mogelijkheid was dat de dame in kwestie dit als wapen gebruikte om niet in haar kruis gekeken te worden of om te voorkomen dat de eerste de beste geile hardloper ongegeneerd naar haar borsten kon zitten gluren. Een tweede mogelijkheid was dat ze hem kende. Nu kende hij wel veel mensen, maar niet zo direct veel uit de sportschool of van wie hij wist dat ze daar vaak heen gingen. Een derde mogelijkheid was dat ze ooit bij hem had gesolliciteerd en hem wel herkende, maar hij haar niet. Maar die mogelijkheid leek hem sterk, want zeker als het om mooie jonge vrouwen ging zou hij die zich allemaal goed kunnen herinneren. Een vierde mogelijkheid was dat ze zo geil was als boter en ernaar smachtte om met hem naar huis te gaan. Dat ze haar bewegingen gebruikte als een soort seksueel voorspel, bedoeld om hem en haarzelf in opperste staat van opwinding te brengen. Daar slaagde ze aardig in als het aan Dirk lag. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen