€ 15,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Zwarte Valk 1
  Zwarte Valk 1 (boek)

Zwarte Valk 2

Marinus van den Elzen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Zwarte Valk 2 (deel 2 van trilogie Zwarte Valk).

  Mark wordt als militair uitgezonden naar Afghanistan. Yasir heeft zijn opleiding als terrorist bijna afgerond en ontmoet bij toeval in Kabul de oude tuinman van zijn vermoorde ouders. Hij ontdekt dat hij is voorgelogen en dat zijn grote voorbeeld en opleider Karim misbruik van hem heeft gemaakt. Hij moet vluchten en wordt ’s nachts per ongeluk aangereden door Mark.
  De twee worden vrienden en Yasir vertelt het uiteindelijke doel van zijn opleiding. Een inlichtingenoperatie is noodzakelijk om de plannen van Karim te blijven monitoren.
  Jill, de vriendin van Mark, blijkt met haar Iraanse contacten over een ijzersterk cover te beschikken om samen met Mark deze operatie bij nacht uit te voeren.
  Niet wetende wie ze eigenlijk zijn en waar hun beider roots liggen, rijden ze samen als toeristen naar Iran. De goed voorbereide operatie zal echter anders verlopen dan gepland.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 507
  Uitgeverij : Marinus van den Elzen
  ISBN : 9789082849035
  Datum publicatie : 08-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9 uit 1 reviews)

  08-10-2019
  Kijken in de wereld van....
  Het boek de zwarte valk is het meer dan waard om te lezen. Het is spannend met een bijzonder einde en uitstekend onder woorden gebracht. Eenmaal begonnen kun je niet meer stoppen met lezen. Bestellen???? DOEN!!!

     Geen
     Geen

  Geplaatst door uit Brabant , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 15,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar

1-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Hij gaf haar de satelliettelefoon en een klop op haar schouder. ‘Zet dat ding maar vast aan dan kan hij hier hoog boven ons zijn vriendjes zoeken. Als het goed is, zoekt de zender in de paal nu zelf contact met de satelliet en krijg je vanzelf een sms’je van Alex of alles werkt.’
Terwijl hij terugliep naar de paal hoorde hij Jill zachtjes zijn naam roepen.
‘Mark, Mark…kom eens, ik zie twee lampen…aan de overkant…’
‘Ik zag daar in de verte twee lichten. Waarschijnlijk bij het viewpoint, aan de overkant van het stuwmeer.’
‘Wat heb je dan gezien Jill? Ik zie niets.’
Hij nam de warmtebeeldkijker, maar zag niets. Dan de nachtkijker. Weer niets.
‘Daar’, zei Jill. ‘Richting dat viewpoint.’ Hij draaide langzaam naar links en inderdaad. Het zouden de rechte contouren van een auto kunnen zijn.
‘Goed opgemerkt meid. Inderdaad. Maar dat is niet erg. Die kan vanaf die afstand onze gecamoufleerde Landrover nooit zien staan. Terwijl hij dat zei, keek hij terloops naar de Landrover die bijna honderd meter achter hen stond.
De volle maan die juist weer achter een flinke regenwolk tevoorschijn kwam, scheen fel op een zijruit en het licht weerkaatste terug de vallei in. Door de plotseling opgestoken, harde wind was het doek aan de zijkant opengewaaid.
‘Shit Jill, die klote ruit.’
Snel liep hij naar de Landrover. Trok het doek weer strak en hoopte maar dat dit aan de overzijde niet was opgevallen. Terwijl hij terugliep, zag hij in de verte voor het eerst het schijnsel van twee koplampen...
×
SERVICE
Contact
 
Vragen