FAQ

Retouren

Mag ik een artikel terugsturen en zo ja, hoe werkt dat?

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag van het sluiten van de overeenkomst. Indien u het artikel wilt retourneren, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor uw rekening. Indien u een bedrag betaald heeft, zullen wij dit zo spoedig mogelijk (uiterlijk veertien dagen na ontbinding) terugbetalen. U krijgt de eventuele verzendkosten van de heenzending ook teruggestort. Het bedrag krijgt u zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van ons terug. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat we de producten hebben ontvangen of u heeft aangetoond ze te hebben verstuurd. Er kunnen nog kosten in rekening worden gebracht als u het product beschadigd heeft. Als u gebruik maakt van het herroepingsrecht, dan heeft u na uw melding nog 14 dagen om het product terug te sturen.

Een e-book is na het downloaden uitgesloten van retour gezien de aard van het artikel. U kunt de aankoop van een e-book wel herroepen, mits u dat doet voordat u het bestand daadwerkelijk heeft gedownload. Op de downloadpagina van het e-book staat dit nogmaals aangegeven. Voor meer informatie zie de algemene voorwaarden.

Wilt u een product retour sturen?
Download het retourformulier herroeping en stuur dit ingevuld per post of e-mail naar ons toe. Na ontvangst van het ingevulde formulier nemen wij contact met u op. U ontvangt dan per e-mail een korte instructie voor het retour zenden en u ontvangt ook het retouradres.

Retouradres
Boekenbestellen.nl
De factorij 28-j
1689 AL Zwaag

SERVICE
Contact
 
Vragen