FAQ

Retouren

Mag ik een artikel terugsturen en zo ja, hoe werkt dat?

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Indien u het artikel wilt retourneren, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor uw rekening. Indien u een bedrag betaald heeft, zullen wij dit zo spoedig mogelijk (uiterlijk veertien dagen na ontbinding) terugbetalen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de aankoop heeft gedaan. U krijgt de eventuele verzendkosten van de heenzending ook teruggestort. Het bedrag krijgt u zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van ons terug. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat we de producten hebben ontvangen of u heeft aangetoond ze te hebben verstuurd. Er kunnen nog kosten in rekening worden gebracht als u het product beschadigd heeft.

Als u gebruik maakt van het herroepingsrecht, dan heeft u na uw melding nog 14 dagen om het product terug te sturen.  U bent niet verplicht om binnen de bedenktermijn van 14 dagen na levering de retour vooraf aan ons te melden, het maakt het wel makkelijker voor ons om de retour te verwerken. 

Een e-book is na het downloaden uitgesloten van retour gezien de aard van het artikel. U kunt de aankoop van een e-book wel herroepen, mits u dat doet voordat u het bestand daadwerkelijk heeft gedownload. Op de downloadpagina van het e-book staat dit nogmaals aangegeven. Voor meer informatie zie de algemene voorwaarden.

Wilt u een product retour sturen?
Download bij voorkeur ons retourformulier herroeping en stuur dit vooraf ingevuld per post of e-mail naar ons toe of voeg direct toe aan uw retourzending. Na ontvangst van het ingevulde formulier of uw retour gezonden pakket nemen wij altijd contact met u op voor de terugbetaling. 

Retouradres
Boekenbestellen.nl
Jelle Zijlstraweg 192
1689 ZX Zwaag

 

SERVICE
Contact
 
Vragen