€ 13,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Genen

Jeroen Vogel • Boek • paperback

  • Samenvatting
    De 18-jarige soldaat Joe Fox wordt met zijn peloton opgeroepen voor een merkwaardige missie op een ranch in New Mexico: alles wat onnatuurlijk is, moet worden geborgen. De regering heeft het over een neergestorte weerballon. Op de ranch wordt Joe echter telepathisch aangesproken door een grijs ruimtewezen dat hulpeloos in het gortdroge zand ligt.

    De regering doet er alles aan om de vondst geheim te houden. Joe Fox wordt decennia lang gestationeerd op een basis in Duitsland en het ruimtewezen wordt ondergebracht op de mysterieuze basis Area 51. Als er onverklaarbare dingen beginnen te gebeuren, haalt men de enige man die ooit met het wezen heeft gecommuniceerd uit zijn Duitse isolement. Maar dient Joe Fox het landsbelang of de ruimtewezens – of wellicht juist allebei?
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 110mm x 180mm
    Aantal pagina's : 150
    Uitgeverij : Jeroen Vogel
    ISBN : Niet bekend
    Datum publicatie : 02-2024
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 13,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar



3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Waar het schuifspoor begon, lag een stuk keihard verfrommeld ‘aluminiumfolie’ – de gerafelde randen waren licht verschroeid. Bill volgde het spoor dat was besprenkeld met zulke fragmenten en eindigde bij het ronde ding van hooguit vier meter doorsnee. Alleen de buitenste laag leek verloren te zijn gegaan. Met het puntje van zijn vinger raakte hij het metaal aan. Het was keihard en ijskoud. Hij klopte erop. Geen holle klank. Hij bracht zijn hand tegen de onderkant en probeerde het op te tillen. Het hele ding leek zowaar gewichtloos, alsof het van binnen toch hol was. Aan de onderkant ontwaarde hij een klein gat, een holle ruimte met metalen wanden van hooguit anderhalve meter bij tachtig centimeter, maar zag zo snel geen noemenswaardige zaken als instrumentaria. Bill liet het ding los en nam tien meter afstand om het te bekijken. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen