Niet leverbaar

×

€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Hoe smaakt het?

Garmt Dijksterhuis • Boek • paperback

  • Samenvatting
    Hoe komt het dat je proeft wat je proeft, en ruikt wat je ruikt? Er bestaan tal van boeken over lekker eten, maar slechts weinig boeken leggen uit hoe je 'lekker' van 'vies' kunt onderscheiden. In dit boek leer je meer over de vele aspecten van smaak en reuk, over de wisselwerking tussen het voedsel en de zintuigen, maar vooral ook over het grote belang van de psychologie bij proeven, ruiken, eten en voedselkeuze.
    Aan bod komen onder meer de basissmaken en de zoektocht naar basisgeuren, de werking van de tong en de neus en het samenspel van de verschillende zintuigen, het gebruik van smaak- en geurstoffen, maar ook het horen en voelen van voedsel en de relatie tussen eten en emotie. Met "Hoe smaakt het?" begrijp je beter wat lekker eten lekker maakt.
    Garmt Dijksterhuis is geur- en smaakwetenschapper. Hij publiceert over de psychologie van het eten.
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 148mm x 210mm
    Aantal pagina's : 172
    Uitgeverij : Eburon
    ISBN : 9789463011174
    Datum publicatie : 05-2017
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar



Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen