Niet leverbaar

×

€ 25,72


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Hollands lamsvlees een totaal product

Lesboek voor toekomstige Koks en Vleesverwerkers

Wouter Verbree • Boek • paperback

  • Samenvatting
    Een avontuur door de verschillende landen, zowel als herkomst van het lamsvlees en de verschillende kwaliteiten, die hoofdzakelijk door de verschillen in klimaat tot stand komt. Het Nederlandse lamsvlees van de waddeneilanden is het nummer één product vlees van de wereld. Ook zijn er recepten die op de Nederlandse smaak, maar vanuit de Islamistische achtergronden, qua smaak en beleving verwerkt worden. Als laatste vind u een deel uitleg specerijen en kruiden, wat uiteraard van groot belang is voor het eind resultaat. Er zijn ook kruiden en specerijen die niet bijzonder goed geschikt zijn bij het lamsvlees, maar bij het rund heerlijk zal smaken.
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 155mm x 235mm
    Aantal pagina's : 102
    Uitgeverij : Brave New Books
    ISBN : 9789402137279
    Datum publicatie : 04-2016
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 25,72

niet beschikbaar

niet beschikbaar



Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen