€ 33,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

BBQbijbel

Julius Jaspers • Boek • hardback

  • Samenvatting
    BBQbijbel is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber
    Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In BBQbijbel laat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten prijs.

    BOORDEVOL HANDIGE BBQTRUCS
    UITLEG VAN BBQBENODIGDHEDEN EN -BEGRIPPEN
    HELDERE HOW-TO'S EN BBQTECHNIEKEN
    DUIDELIJKE STAP-VOOR-STAPFOTO'S
    MEER DAN 250 BBQRECEPTEN
    DIVERSE CONDIMENTEN


    Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's 'Topchef'. Nu schrijft hij kookboeken, BBQbijbel is zijn tiende boek, en heeft hij twee restaurants in Amsterdam waaronder Julius Bar & Grill.


    DE PERS OVER SMARTBBQ
    'Ontsteek de vuren! Of je nu het liefst kookt op kooltjes, hout of gas; Julius Jaspers heeft voor elke barbecue de juiste recepten.'
    ELLE ETEN

    'Het boek staat vol met tips, trucs en recepten.'
    NRC
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 161mm x 219mm
    Aantal pagina's : 512
    Uitgeverij : Carrera culinair
    ISBN : 9789048832507
    Datum publicatie : 04-2016
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 33,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar



Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen