€ 22,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Seks, Drugs en Knollenlol

Drank is méér sport dan je lief is.

Monte Visser • Boek • paperback

  • Samenvatting
    Vanaf het moment dat de ambitieuze subtopsporter Martin van de Velden zijn sportcarrière een boost wil geven, wordt hij geteisterd door privéproblemen.

    Zijn zoon krijgt een zwaar verkeersongeluk, raakt gehandicapt en kan daar niet mee leven.

    Zijn moeder wordt gediagnosticeerd met dementie. Haar alcoholverslaafde echtgenoot verliest zich hier door in huiselijk geweld. En bezorgt haar blauwe plekken, gekneusde armen en zelfs een gebroken enkel. De privacy wet staat adequate hulpverlening in de weg.

    Zijn zusje leidt een ongestructureerd leven en haar 'hulp' maakt de chaos regelmatig groter.

    Machteloos verliest Martin zichzelf in drank en brute seks met meerdere vrouwen. Zijn zware depressies met nachtmerries en waandenkbeelden worden zeker door de angst dat hij korsakov of dementie heeft niet minder. Zijn alcoholverslaving neemt de leiding, terwijl het vreemdgaan hem geen bevrediging geeft, maar juist een schuldgevoel naar zijn vriendin.


    Zijn vriendin, met wie hij al decennialang samenwoont, helpt hem en staat hem in alles bij. Maar omdat hij zijn alcohol en seksverslaving niet met haar wil delen, worstelt hij met de storm in zijn hersens en denkt krankzinnig te worden.
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 148mm x 210mm
    Aantal pagina's : 206
    Uitgeverij : Monte Visser
    ISBN : Niet bekend
    Datum publicatie : 12-2023
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 22,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar



3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Naast haar lopend krijg ik een gigantische déjà-vu. Het was niet dat het leek of ik het had meegemaakt, ik had het meegemaakt. Naast haar lopend naar mijn auto vanuit de discotheek. Schouder aan schouder, zakelijk. Geen moeilijke woorden, maar wel zekerheid op seks. Het was een handjevol keren voorgekomen. Soms in de auto, een enkele keer in mijn huis.

‘Follow the leader.’ Roept ze mij uit mijn mijmeringen wakker. Ze opent een voordeur waarachter meteen een trap naar het appartement op de eerste verdieping begint. Ze gaat voor. Onbeschroomd bekijk ik haar benen die onder een rokje in een string eindigen. Als ze halverwege de trap stilhoudt stoot ik verrast tegen haar aan. ‘Ken je niet wachten tot mijn slaapkamer? Je lijkt wel twintig.’ ×
SERVICE
Contact
 
Vragen