Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 28,95


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Basisvaardigheden Toegepaste Statistiek (boek)

 • Onderzoek in de gezondheidszorg (boek)

Basisvaardigheden Toegepaste Statistiek (e-book)

Hans van Buuren • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Het instapniveau voor het vak statistiek verschilt sterk onder hbo-studenten. Met Basisvaardigheden toegepaste Statistiek bereiken zij snel het gewenste niveau voor hun studie. De theorie wordt compact beschreven, gevolgd door veel oefenmogelijkheden. Het boek is geschikt voor zelfstudie. Basisvaardigheden toegepaste Statistiek is een deel uit de serie Basisvaardigheden, ontwikkeld om deficiënties van studenten te verhelpen. Bij het boek hoort een website waarmee het beginniveau en de voortgang kan worden getoetst. In de nieuwe editie zijn opmerkingen van docenten verwerkt. - Dé ideale opfris- en bijspijkercursus statistiek voor het hele hbo; - geschikt voor zelfstudie; - met diverse toetsmogelijkheden voor de student. Met de Campuz Card krijgt de student toegang tot de ondersteunende website (www.basisvaardighedentoegepastestatistiek). De student vindt daar instaptoetsen, vervolgtoetsen, oefenvragen en uitwerkingen van de opgaven. Voor de docent zijn er onder andere PowerPointsheets met figuren en tabellen uit het boek. Bij dit boek kunnen docenten zelf toetsen samenstellen met behulp van www.toetsopmaat.nl. Deze toetsenbank bevat alle vragen uit de oefentoetsen voor studenten. Ook zijn er extra, afgeschermde, toetsvragen beschikbaar waar studenten nog niet mee hebben kunnen oefenen. Toetsen kunnen geëxporteerd worden naar diverse formats. De auteurs Gert-Jan Reus geeft naast basisvaardigheden Toegepaste Statistiek onder andere ook basisvaardigheden Rekenen. Hij werkt op Fontys Eindhoven. Hans van Buuren is iet meer werkzaam in het onderwijs, voorheen verbonden aan de Open Universiteit
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Hans van Buuren
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Noordhoff
  ISBN : 9789001753566
  Datum publicatie : 04-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 28,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen