Beveiliging e-book

Op Boekenbestellen.nl worden er 3 manieren van ebook beveiliging aangeboden. De uitgever heeft de keuze van beveiliging bepaalt, te weten:

  1. Geen
  2. Digitaal watermerk (social DRM)
  3. Adobe DRM

Geen
Bestanden zonder beveiliging kunt u ongelimiteerd openen en op elk geschikt apparaat lezen. Verspreiding is uiteraard niet toegestaan tenzij de auteur of uitgever daar expliciet toestemming voor verleent.

Digitaal watermerk (social DRM)
Bestanden met deze vorm van beveiliging kunt u ongelimiteerd openen en op elk geschikt apparaat lezen. Tijdens het downloaden worden uw klantgegevens onzichtbaar en voor een deel zichtbaar toegevoegd aan het betreffende bestand. Mocht er een 'illegaal' bestand worden aangetroffen op het internet dan kan deze op eenvoudige wijze worden herleid naar de oorspronkelijke koper.

Adobe DRM
is de meest 'strenge' manier van beveiligen en wordt (helaas) door veel uitgevers als wijze van beveiligen gekozen. Omdat DRM meer uitleg behoeft hebben we een sub-pagina aangemaakt met meer informatie. Daar kunt u tevens een instructie vinden voor het juist openen van dergelijke bestanden.

LET OP: Het niet juist openen van bestanden met DRM beveiliging kan gevolgen hebben. Uw downloadlink kan dan ongeldig worden.

Handige links

SERVICE
Contact
 
Vragen