Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 69,95


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Requirements (boek)

Databases en SQL

Ton de Rooij • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Steeds meer ontwikkelaars en gebruikers van informatiesystemen komen in aanraking met de programmeertaal SQL. Het is de standaardtaal voor het werken met relationele databases. In Databases en SQL komen aan de orde: een definiëring van databases, de begrippen en eisen van het relationele modeltype, het ontwerpen en implementeren van relationele databases en het met behulp van SQL opvragen en bewerken van informatie die is opgeslagen in een relationele database. Bij dit laatste aspect komen de strategieën die de lezer helpen bij het opstellen van queries, uitgebreid aan de orde. Deze vierde, herziene druk is verder verbeterd ten opzichte van eerdere drukken. Er is een duidelijke uitleg toegevoegd over outer joins; daarnaast is de uitleg uitgebreid van de afhankelijkheidsregel, BCNF, en het voorbeeld van de subquery met wederzijdse vervanging van werknemers. Verder zijn een aantal correcties doorgevoerd en zijn enkele voorbeelden aangepast ten behoeve van de leesbaarheid. Het boek is bestemd voor het hoger beroepsonderwijs, het cursorisch onderwijs (I-Tracks: de module Databases en SQL Foundation) en als zelfstudiemateriaal. Ton de Rooij geeft (onder de naam ADVICOM, zie www.advicom.nl) cursussen op het gebied van het ontwikkelen van informatiesystemen: bedrijfsanalyse, datamodeling, databases, SQL en Business Intelligence. Daarnaast adviseert hij op het gebied van informatiearchitectuur en maakt hij analyses en ontwerpen voor informatiesystemen. Wilt u meer weten over Ton de Rooij, kijk eens op zijn auteurswebsite, www.tonderooij.com.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Ton de Rooij
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Boom
  ISBN : 9789039528723
  Datum publicatie : 05-2014
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 69,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen