Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 40,95


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

  € 4,99

Meer van deze auteur


 • Design Thinking (boek)

Design Thinking

Teun den Dekker • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Design Thinking Dit boek is niet om te lezen. Design thinking moet je doen. Over design thinking lezen geeft je kennis, maar door het te doen leer je wat design thinking voor jou, je studie en je werk kan betekenen. In dit boek zetten we je aan tot actie: design thinking by doing. Sinds het eind van het vorige millennium kan design thinking rekenen op een groeiende aandacht van het bedrijfsleven en maatschappelijke instanties, universiteiten en hogescholen. Organisaties zien zich geconfronteerd met complexe problemen en vraagstukken die niet langer op zichzelf staand, duidelijk en eenvoudig te definiëren zijn. De creatieve oplossingsstrategie die design thinking biedt, lijkt meer en meer noodzakelijk om adequaat in te kunnen spelen op vragen, wensen en behoeften van klanten en de maatschappij. Dit boek ontrafelt het denk- en werkproces dat aan design thinking ten grondslag ligt en biedt praktische handvaten om aan de slag te gaan met design thinking. In vier hoofdstukken benaderen we design thinking op vier verschillende wijzen: als denkwijze, werkwijze, projectaanpak en een verzameling methoden. Design thinking is een denkwijze geeft antwoord op: Hoe benaderen designthinkers problemen en uitdagingen? Welke zes grondhoudingen zetten ze in en wat moet je daarvoor kunnen? Design thinking is een werkwijze beantwoordt vragen als: Welke fasen en mijlpalen onderscheidt het designproces? Wat is het verschil tussen het meer gestructureerde designproces en de ‘rommelige’ cyclus van design thinking? Omdat je design thinking leert door meters te maken, ga je in Design thinking is een projectaanpak, oefenen. Tot slot zijn de methoden en tools die je inzet bij een designproject in Design thinking is een verzameling methoden als naslagwerk bij elkaar gebracht. De eerste editie van Design Thinking is geschreven voor studenten en werkenden die design thinking praktisch willen toepassen om uitdagingen, problemen of complexe (maatschappelijke) vraagstukken op een andere manier aan te pakken binnen hun eigen beroepspraktijk. Digitale ondersteuning Op www.designthinking.noordhoff.nl vinden studenten en docenten presentaties, cases, opdrachten en uitwerkingen. De in het boek opgenomen formulieren bij de design thinking-methoden zijn via de website te downloaden. De website biedt daarnaast ingevulde voorbeelden van de formulieren, links naar websites, filmpjes en artikelen. De auteur Teun den Dekker (1983) ondersteunt organisaties bij het toepassen van design thinking als denk- en werkwijze. Sinds 2013 doet hij dit als creative director en mede-eigenaar van /LAB service & experience design. Hij publiceerde in internationale wetenschappelijke vakbladen over kwalitatieve onderzoeksmethoden, co-creatie en design thinking.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Teun den Dekker
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Noordhoff
  ISBN : 9789001895693
  Datum publicatie : 04-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 40,95


niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen