Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95

PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Fibromyalgie - Genezing door Bewustwording

wilt u zich ook echt beter gaan voelen?

Martin Weeda • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Dit is een boek voor iedereen die fibromyalgie heeft. Maar dit boek is ook bedoeld om jou te helpen ontdekken of je fibromyalgie hebt. Dit boek is verder ook voor iedereen die in zijn of haar naaste omgeving iemand kent met deze ziekte. Vooral het niet herkennen en dus ook het niet erkennen van fibromyalgie, is wellicht het meest slopende gedeelte van het lijden hier aan. Het is een aandoening die niet zoveel bekendheid geniet en ook heel moeilijk een eenduidige beschrijving aan te geven is.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Martin Weeda
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Martin Weeda
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 01-2016
 • Inhoudsopgave
  Inhoud:


  Inleiding: Wat biedt dit boek jou?


  1. Mijn persoonlijke verhaal als fibromyalgie patiënt.

  1.1 Het levensverhaal van Nel Blom en haar ontwikkeling naar een beter leven


  2. Onverklaarbare pijn? Wat is fibromyalgie lichamelijk gezien?

  2.1 Stijfheid

  2.2 Vermoeidheid

  2.3 Pijn

  2.4 Pijn, stijfheid en vermoeidheid vormen een vicieuze cirkel

  2.5 Fibromyalgie bekeken vanuit de wetenschappelijke kant
  3. Psychische problemen en overeenkomsten van fibromyalgie patiënten

  3.1 De emoties die bij fibromyalgie horen

  3.2 Het perfectionisme van de patiënt

  3.3 Wat hebben fibromyalgie patiënten met elkaar gemeen in hun gedrag?

  3.4 De twee basisemoties; angst tegenover liefde.

  3.5 De lichamelijke bewegelijkheid tegenover de innerlijke onbeweeglijkheid.

  3.6 Hoe ga je dit gedrag veranderen?  4. Hoe kan jij jezelf gaan leren genezen van fibromyalgie ?

  4.1 Het begin van een nieuw leven.

  4.2 Wat is die methode dan precies? Het geheim?
  5. Esoterische psychologie, wat is dit precies?

  5.1 Hoe moet ik de wet van de aantrekkingskracht gaan toepassen?


  6. Hoe werkt dat dan specifiek met jouw ziekte?

  6.1 Hoe kan jij dit gaan veranderen?

  6.2 Negatieve zin tegenover wat je dan wel wilt

  6.3 SMART; specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch, tijdgebonden

  6.4 Wat is SMART precies en hoe werkt dat?

  6.5 Stel vast wat jij een goed gevoel geeft en doe dat veel meer en vaker

  6.6 Je dient dingen te doen die vanuit jouw eigen intuïtie goed voelen  7. Verstand, ego gevoel, zijns-bewustzijn

  7.1 Ons verstand

  7.2 Ons ego

  7.3 Jouw intuïtie, je ware zelf

  7.4 Dankbaarheid

  7.5 In het Nu gaan leven


  8. De klassieke methodes om je nog beter te gaan voelen

  8.1 Infrarode sauna

  8.2Warm water zwemmen

  8.3 Voeding

  8.4 De westerse filosofie

  8.5 De oosterse filosofie


  9. EFT

  9.1 Waarom wel en waarom niet EFT gebruiken?

  9.2 Wat is EFT precies?

  9.3 Secundaire winst en onbewuste weerstand


  10. Conclusie
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

FMS. Oftewel fibromyalgie syndroom.


Wil jij weten wat FMS (fibromyalgie) precies is en hoe het ontstaat?


Wil jij weten wat je gemeen hebt met andere mensen die ook fibromyalgie hebben?


Wil jij echte tips krijgen die helpen, in plaats van pijn onderdrukkers die niks oplossen?


Lees dan snel verder en ontdek antwoorden op je vragen over FMS.


Mijn naam is Martin Weeda, poly-energetisch coach en onderzoeker. Mijn hele leven hebben wij in ons gezin ervaren hoe mijn moeder onder deze ziekte moest lijden. Ik kon dit moeilijk accepteren en daardoor wilde ik steeds meer leren over haar ziekte fibromyalgie. Tijdens mijn zoektocht raakte ik ook steeds meer gefrustreerd over het feit dat het niet aantoonbaar was volgens de medische wetenschap. Het viel dus ook niet te genezen, volgens de reguliere zorg. Gelukkig is er steeds meer bekend over deze ziekte. Zowel op wetenschappelijk als psychologisch gebied zijn er steeds meer oorzaken aan te wijzen. Helaas zijn er nog niet veel methodes die de oorzaak bij de bron aanpakken.


In dit boek wordt het verhaal verteld van Nel Blom; over hoe ze het al die jaren ervaren heeft om fibromyalgie te hebben. Zowel bewust als onbewust. Voor de meeste van jullie die ook aan fibromyalgie lijden, zal veel herkenbaar zijn.


Omdat ik altijd al een persoon ben geweest die bij een probleem een oplossing MOEST vinden, hebben wij de hoop nooit opgegeven dat we oplossingen zouden ontdekken. ik ben altijd overtuigd geweest dat voor elk probleem een oplossing te vinden is. Daarom zijn wij deze zoektocht naar methodes voor het ECHT verminderen van de klachten van fibromyalgie aangegaan. En nu ervaren wij veel dankbaarheid dat dit heeft mogen slagen.


Hoe meer ik leerde over fibromyalgie, hoe meer ik ook het besef kreeg dat er wel degelijk een methode zou kunnen zijn om deze ziekte aan te pakken. Deze methode hebben wij jarenlang met ziel en zaligheid onderzocht.


Aangezien de reguliere medische aanpak (nog) geen werkende oplossing heeft gevonden voor fibromyalgie, zal het voor jou ook van belang kunnen zijn om deze aanpak te proberen. Het heeft vele mensen al geholpen en dat gunnen we jou ook.


Herken jij jezelf in de volgende eigenschappen:

Jij hebt een grote drang om te zorgen voor de mensen om je heen.
Jij kunt de mensen van wie je houdt moeilijk loslaten.
Jij wilt continue alles zelf doen, zonder hulp te vragen van anderen.
Jij vindt het moeilijk om boos te worden op de mensen van wie je houdt.

Is fibromyalgie dan een psychische ziekte? Absoluut niet! Jouw pijn is echt. En medische onderzoeken vinden steeds meer bewijzen van wat er in jouw lichaam verkeerd gaat. Zoals bijvoorbeeld een verminderde aan aanmaak van groeihormoon. Maar een echt medicijn is er nog niet.


Is het dan toeval dat veel fibromyalgie patiënten veel van dezelfde psychologische patronen hebben? Wij geloven niet in toeval.


Wordt er in deze methode dan alleen ingegaan op psychologie? Nee, het draait hierbij allemaal om Holisme. Alle componenten zijn voor het Holisme van belang. In de methode die onthuld wordt op deze website, zullen wetenschappelijke onderzoeken behandeld worden. Er zullen verder voedingsadviezen gegeven worden vanuit de westerse filosofie, maar ook vanuit de oosterse filosofie. Maar wij erkennen ook dat in het gedrag bij fibromyalgie patiënten heel veel overeenkomsten voorkomen. Bij alle componenten komen wij met echte oplossingen. Geen dure druppels en pillen, maar gratis oplossingen die je zelf kunt gaan toepassen. Vandaag!


Er wordt momenteel geschat dat ongeveer 300.000 mensen in Nederland aan fibromyalgie lijden. Hiervan is het grootste gedeelte vrouw (90%).


Herken jij je in verhalen als deze van Nel Blom?:


“En het ergste was dat ik maar niet wist wat ik had! Was ik dan gek?? Totdat ik bij de huisarts een folder zag liggen met het opschrift fibromyalgie. Ik herkende hierin al mijn pijnen.


Na allerlei onderzoeken die hierop volgde werd deze ziekte bij de reumatoloog vastgesteld. ‘Nou dat was het dan......’ dacht ik. ‘En nu...?’ Eindelijk wist ik tenminste wat ik had.


Maar toen begon het echte gevecht pas echt. Omdat ik wist wad ik had, kon ik nu tenminste op zoek gaan naar oplossingen, zodat ik nog van mijn leven zou kunnen gaan genieten, op de een of de andere manier.


Zo begon mijn zoektocht naar genezing.


Ik ben vervolgens vele wegen gaan bewandelen. Zo zijn we naar Iriscopisten, krakers, handleggers, waarzeggers, kwakzalvers, fysiotherapeuten enzovoorts geweest.


Maar het werd eigenlijk alleen maar erger. Op een gegeven moment kon ik niet eens meer een klein stukje fietsen! De pijn leek alleen maar toe te nemen met de jaren en ik werd steeds wanhopiger. Hoe moest ik zo oud worden? Wilde ik dat wel? Soms vonden ze mij thuis gewoon op de grond liggen, omdat ik mij niet meer kon bewegen van de pijn. En ik ging maar door met vechten. Het enige wat me nog een beetje op de been hield, waren de vele medicijnen die ik moest slikken zoals amitriptyline , temazepam, panadol plus, anti-depressiva en diclofenac. Niet dat ik me echt goed voelde maar de pijn werd tenminste wel heel vaak onderdrukt. Tijdelijk, totdat ik weer immuun werd.”


Of zit jij nog in de beginnende fase en heb je het pas recentelijk ontdekt?


Hoe dan ook; het is NU tijd om er iets aan te gaan doen dat helpt. Om hieraan te beginnen, is het eerst essentieel om bewust te worden. Het is nu tijd om bewust te worden van wat fibromyalgie is, waar het vandaan komt, waar de oorzaak ligt en wat jij er zelf aan kunt doen.


Wat moet het moeilijk voor jou zijn geweest, dat je al die tijd hebt gezocht naar erkenning van je klachten.


Ik heb zelf een zware whiplash overwonnen mede door de studie poly-energetische therapie en coaching gevolgd te hebben. Hierin heb ik ook de antwoorden gevonden die fibromyalgie patiënten kunnen helpen.


Op mijn 22ste ben ik in slaap gevallen achter het stuur. Ik werd wakker toen ik in het gras reed en de bomen in een flits op me af zag komen. Ik gooide mijn stuur om en raakte met mijn oldtimer kever (waarin ik gelukkig geen gordel droeg) de eerste boom met mijn achterkant. Ik maakte een enorme klap waardoor mijn kever begon te rollen. Ik telde dat ik 7 keer over de kop sloeg. Daarna werd ik uit de auto geslingerd. Ik ben dwars door de zijruit gevlogen, omdat ik los in de auto zat en niet vast in een gordel. Door dit wonder kan ik dit verhaal navertellen. Het enige wat ik had, waren snijwonden op mijn hoofdhuid van glasscherven. Maar na een aantal maanden begonnen de heftige klachten. Een whiplash. De dokter kon niks aantonen en in het ziekenhuis konden ze ook niks vinden op de foto’s. Maar ik verging van de pijn in mijn schouders en nek!


Omdat mijn moeder al jaren met nekpijn en schouderpijn rondliep, zonder aantoonbare oorzaak, wist ik nu eindelijk wat ze ervoer. Wat een onbegrip! Maar door mijn enorme eigenwijze karakter en onderzoekende geest heb ik 5 jaar lang gezocht naar de oorzaak van deze pijn en naar mogelijke oplossingen. Met succes! Ik ben helemaal pijnvrij na het toepassen van mijn methode die ik heb geleerd in de esoterische geneeskunde. Vervolgens ben ik deze methode ook gaan toepassen op mijn moeder die inmiddels het label fibromyalgie bestempeld had gekregen. En wederom met succes!


De oplossingen die op deze website onthuld zullen worden zijn tot stand gekomen omdat ik mijn moeder een leven lang heb zien lijden aan fibromyalgie. Na een lange en intensieve zoektocht hebben wij samen methodes ontdekt en ontwikkeld waardoor zij zich veel beter is gaan voelen. Wij hebben jaren lang onderzoek gedaan naar fibromyalgie in wetenschappelijk artikelen, uit ervaringen van mensen en methodieken die buiten de reguliere wetenschap om gaan. Na zelf een studie poly-energetische therapie en coaching gevolgd te hebben, kon ik uiteindelijk de puzzelstukjes aan elkaar lijmen. Ik had inmiddels heel veel verzameld aan literatuur over fibromyalgie en dit ging ik combineren met de methodieken die ik in mijn opleiding geleerd had. Wij hebben vervolgens alle mogelijke tips en adviezen die jou je beter kan laten voelen verzameld in dit boek. En nu is de puzzel compleet. Dit naslagwerk en boek vol met oefeningen kan jou helpen je veel beter te laten voelen.


Wij hebben jaren keihard gewerkt aan deze methode om iedereen met fibromyalgie te helpen. Wij weten inmiddels uit ervaring dat het je zeker kan helpen.


Dit boek is bedoeld voor mensen die willen weten of ze fibromyalgie hebben en wat ze er zelf aan kunnen doen. Dit is ook een boek voor iedereen die al weet dat ze fibromyalgie heeft. Dit boek is tot slot ook voor iedereen die in zijn of haar naaste omgeving iemand kent met deze ziekte. Vooral het niet herkennen en dus ook het niet erkennen van fibromyalgie, is wellicht het meest slopende gedeelte van het lijden hier aan. Het is een aandoening die niet zoveel bekendheid geniet en waar ook heel moeilijk een eenduidige beschrijving aan te geven is. Maar gelukkig komt daar steeds meer verandering in. Er zijn ook veel verschillende medische verklaringen te vinden die allemaal een kern van waarheid bezitten.


Dit boek gaat jou inzicht geven in wat je zelf kunt doen. In dit boek worden onthullingen gegeven over de oorzaak en de oplossingen. Zowel geestelijk als fysiek zijn er vele acties die je zelf kunt ondernemen.


Dit boek heeft 5 jaar research en ontwikkeling gekost. Als je 5 jaar bij iemand therapie zou volgen kom je ongeveer op 100 euro per week x 48 weken x 5 jaar = 24.000 euro.


Dit boek kost jou echter vandaag maar een fractie van wat een jarenlange zoektocht zou kosten.

Wil jij ook het pad bewandelen naar jezelf beter voelen?


Wil jij ook bewust worden van wat fibromyalgie precies is, zowel wetenschappelijk als spiritueel?


Wil jij open staan om bewust te worden?


Wil jij zelf verantwoordelijkheid nemen?


Dan is het vandaag de dag om te beginnen.


Bestel dan nu het boek en bespaar jezelf een lange zoektocht en duizenden euro’s aan kosten. Bestel meteen het boek. De reguliere wetenschap houdt niet van deze methodes, omdat er geen medicijnen aan te pas komen. En omdat de medicijnen fabriek moet blijven draaien, doen ze er alles aan om dit soort methodes weg te houden van jou. Ik weet dus niet hoe lang ik dit boek nog kan aanbieden. De farmaceutische industrie is gebaat bij zieke mensen omdat er vele miljarden worden verdiend aan medicijnen die niet de oorzaak aanpakken. Bestel daarom meteen dit boek, voordat deze niet meer online staat.


Je hebt niks te verliezen. Alleen maar te winnen.


In het volgende vak kun je het boek gaan aanschaffen. Zoals gezegd, zijn er onnoemelijk veel uren werk in gaan zitten en zal het enorm waardevol voor je zijn. Omdat wij echter willen dat dit boek voor iedereen die fibromyalgie heeft beschikbaar is, hebben we gekozen voor een uiterst lage prijs. Ook diegene die twijfelen of diegene die een zeer klein budget hebben, zullen met deze prijs overstag gaan om het in ieder geval een kans te geven.


Het boek met al zijn oefeningen, tips, verklaringen, onthullingen en oplossingen kost daarom vandaag geen 99.95, geen 49.95 maar slechts 19.95 euro


Gun jezelf deze kans en bestel snel! ×
SERVICE
Contact
 
Vragen