€ 16,00

PRINT boek

  € 24,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • De 22 Wijsheden (PDF)

 • Fuck It, Gewoon Doen! (boek)

Fuck It, Gewoon Doen!

Jouw gedachten zijn jouw grootste vijand met jouw omgeving als bondgenoot.

Jean-Pierre Doran • ebook • pdf

 • Samenvatting
  “Fuck It, Gewoon Doen!”, is de lijfspreuk van Jean-Pierre Doran. Elke keer als hij een moeilijke beslissing moet maken of voor een lastige keuze komt te staan die hem uitdaagt om buiten zijn comfortzone te stappen, gebruikt hij deze vaste lijfspreuk. Deze spreuk helpt hem om de weerstanden die hij ondervindt te overwinnen. Door tegen zichzelf “Fuck It, Gewoon Doen” te zeggen, komt Jean-Pierre in de actiemodus en weet hij keer op keer zijn angsten en remmende overtuigingen te overwinnen en leidt het uiteindelijk tot een stukje persoonlijke groei.

  Jean-Pierre gelooft dat iedereen een levensdoel heeft dat bijdraagt aan een betere wereld en dat het onze plicht is om onze visie te realiseren door ons levensdoel te vervullen. Om dit te realiseren helpt hij de lezer, via levenslessen en voorbeelden uit zijn eigen leven, erachter te komen hoe ze hun weg kunnen vinden en volgen, zodat zij hun levensdoel gaan ontdekken, een visie creëren en de vervulling van hun levensdoel te gaan volgen.

  Dit levert voldoening, vrijheid en levensgeluk op. Tegelijkertijd verbetert het de levensomstandigheden, wat de wereld weer een stuk mooier maakt. Ben je op zoek naar een richtlijn en levenswijze die je op het pad zet richting voldoening en geluk, dan is dit boek een “must-read”: Fuck It, Gewoon Doen!
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Jean-Pierre Doran
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : ForWorth B.V.
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 04-2019
 • Inhoudsopgave
  Welkom 11
  Over Jean-Pierre Doran 21
  De Waarom-Vraag 25
  De Levende Tijd 51
  Barbershop Zonder Barbier 79
  First Book Writing 125
  Bekend In Emmen 143
  Het Ultieme Offer 165
  Buiten Jouw Comfortzone 185
  De JPMD Types 209
  Leven Zonder Visie 239
  Fuck De Rest 259
  Dank Je Wel 281
  Verspreid Het Woord 285
  Mijn Andere Boeken 289
  Verbind Met Jean-Pierre 295
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 16,00

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Voldoening ontstaat vanuit WAAROM wij dingen doen. Geluk ervaren we wanneer we kunnen doen WAT wij willen doen. Vrijheid ervaar je wanneer jouw WAAROM in lijn is met WAT je doet en je inspraak hebt in HOE je het doet!

Bij het einde van het leven zullen wij niet beoordeeld worden over hoeveel diploma’s wij hebben, hoeveel geld wij hebben, hoe groot onze woning is of hoeveel geweldige dingen wij hebben gedaan. We worden beoordeeld over hoeveel mensen met honger wij te eten hebben gegeven, hoeveel daklozen wij onderdak hebben gegeven en hoeveel naakte mensen wij kleding hebben gegeven. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen