€ 12,95

PRINT boek

  € 19,95

ePUB ebook

  € 12,95

Meer van deze auteur


 • Machtswellust (boek)

 • Machtswellust (ePUB)

Machtswellust

thriller met sneltreinvaart

Aad Peekel • ebook • pdf

 • Samenvatting

   

  Carly van Amerongen is een vrouw van midden veertig. Haar man Bert heeft een bedrijf in groente en fruit en wordt door een van zijn Marokkaanse leveranciers gechanteerd omdat hij door de economische crisis niet meer aan zijn betalingsverplichtingen kan voldoen.

  Om van hun chanteurs af te komen, stemt ze in met een afspraak om de kwestie te bespreken.
  De man waarmee ze heeft afgesproken, dwingt haar seks met hem te hebben, waarna Bert van zijn schuld af is. Een en ander pakt echter anders uit en tijdens een autorit naar vrienden in Oost-Nederland raken Carly en Bert betrokken bij een ernstig verkeersongeval.

  Drie maanden later worden hun kinderen, Gino en Cynthia, door dezelfde criminelen benaderd. Cynthia die ernstig ziek is en alleen haar leven kan redden als ze wordt behandeld door een specialist in Zwitserland, wordt gekidnapt om Gino te dwingen het geld te betalen dat zijn vader hen nog schuldig was. Nadat Cynthia is bevrijd door Gino en een paar helpers, die hij onlangs door een toevallige samenloop van omstandigheden heeft ontmoet, wordt het Gino duidelijk dat zijn ouders zijn vermoord. Gino zint op wraak en er ontspint zich een kat-en-muis spel waarbij Gino zich heeft voorgenomen om pas te rusten als de moord op zijn ouders en de gijzeling van zijn ernstig zieke zus zijn gewroken.

   

 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Aad Peekel
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Aad Peekel
  ISBN : 9789082010213
  Datum publicatie : 11-2012
 • Inhoudsopgave

  Hoofdstuk 1: Vrijdag 10 december 2010, 19.00u tot 21.00u

  Hoofdstuk 2: Zaterdag 11 december, 20.00u tot zondag 12 december 18.00u

  Hoofdstuk 3: Maandag 13 december, 08.00u tot 10.12u

  Hoofdstuk 4: Woensdag 16 maart 2011, 18.00u tot ca. middernacht

  Hoofdstuk 5: Woensdagavond 22.30u tot woensdagnacht 01.00u

  Hoofdstuk 6: Woensdagavond 23.30u tot woensdagnacht 01.30u

  Hoofdstuk 7: Woensdagnacht 02.00u tot 03.00u

  Hoofdstuk 8: Donderdagochtend 17 maart, 07.30u tot 10.30u

  Hoofdstuk 9: Donderdagochtend 11.00u tot donderdagmiddag 15.00u

  Hoofdstuk 10: Donderdagmiddag 15.00u tot donderdagavond 21.00u

  Hoofdstuk 11: Donderdagavond 21.15u tot donderdagnacht 00.30u

  Hoofdstuk 12: Vrijdagochtend 18 maart, 09.00u tot vrijdagavond 23.00u

  Hoofdstuk13: Zaterdagochtend 19 maart, 06.00u tot zaterdagavond 23.15u

  Hoofdstuk 14: Zondagmorgen 20 maart, 09.00u tot 11.00u

  Hoofdstuk 15: Woensdagmiddag 23 maart, 14.00u

  Hoofdstuk 16: Donderdagochtend 24 maart, 10.30u

       
 • Reviews (8,8 uit 6 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  07-01-2013
  Spannend verhaal
  Sterke tekst soms een beetje te.


  Geplaatst door , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  06-01-2013
  Spannend verhaal
  Ik heb dit boek bijna in een paar dagen gelezen,een goede thriller.Ik ben zeer benieuwd naar het vervolg.


  Geplaatst door , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  10-12-2012
  Spannend met onverwachte wendingen en een verrassend einde
  Vanaf het moment dat ik het debuutboek "Machtswellust" van Aad Peekel begon te lezen, kon ik eigenlijk niet meer stoppen. Het boek heeft een heel interessante opbouw en Aad heeft op een zeer leesbare manier via beschrijvingen de sfeer in de verschillende scenes heel knap weergegeven. Je wordt als het ware in het verhaal meegenomen. Het verhaal bevat eigenlijk alles wat in een thriller thuishoort, maar het is vooral een heel spannend boek met onverwachte wendingen in het verhaal en tot slot een verrassend einde. Aad, heel veel succes met je volgende boek(en).

     Interessante opbouw van het verhaal
     Knap beschreven sfeersituaties

  Geplaatst door uit Heerhugowaard , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  10-12-2012
  Spannend, meeslepend verhaal
  Aad Peekel heeft mij als schrijver met zijn eerste boek zeker verrast. Ik ben een fervent lezer van meerdere bekende schrijvers op het gebied van de Nederlandse thrillers, maar dit is een boek wat je zeker niet mag missen. Machtswellust heeft alles wat je van een thriller mag verwachten, spanning, een goed geschreven meeslepend verhaal. Een boek wat je eigenlijk niet neer kan leggen. Wat mij betreft zeker een aanrader, ben benieuwd naar meer.

     Alle ingredienten van een thriller
     Moeilijk weg te leggen

  Geplaatst door uit Heerhugowaard , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  10-12-2012
  Wacht met spanning op het vervolg...
  Machtswellust, het debuut van Aad Peekel, is zoals hij zelf schrijft een thriller in sneltreinvaart. Vele gebeurtenissen houden de spanning erin, vanaf de eerste pagina zit je volop in het verhaal. Een mooi, meeslepend, maar bovenal spannend verhaal. Daar het einde ruimte laat voor een vervolg, wacht ik in spanning af waar het verhaal van Gino ons naartoe leidt. Kortom, een niet te missen boek van een schrijver die het in zich heeft om met vele gedetailleerde beschrijvingen de juiste sfeer te scheppen, maar niet verzandt in ellenlange beschrijvingen van omstandigheden. Heerlijk, haast verslavend tempo en volop adrenaline. Dit mag niet ontbreken in de boekenkast met Saskia Noort, Suzanne Vermeer etc. etc.

     Veel afwisseling en spanning
     Gedetailleerde sfeerbeschrijvingen

  Geplaatst door uit Heerhugowaard , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  06-12-2012
  Veel spanning en vaart.
  Ik heb het boek gelezen en ik heb er echt van genoten. Dit boek zou ik zo nog een keer lezen. Je blijft lezen om te weten wat er verder komt. Het is een verhaal met spanning, romantiek, humor en bedroefdheid in één. Lidia

     Pageturner
     Veel afwisseling en vaart

  Geplaatst door uit Heerhugowaard , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 12,95

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

 

1

Vrijdag 10 december 2010 van 19.00u tot 21.00u

De modieus geklede vrouw van middelbare leeftijd staat aarzelend voor de ingang van het restaurant waar ze heeft afgesproken.
Haar gelaatsuitdrukking verraadt spanning. Om zeven uur heeft ze een ontmoeting met de allochtone man die sinds enige tijd haar gezin chanteert. De temperatuur ligt een paar graden onder het vriespunt en de ijzige wind doet haar huiveren. Ze duwt de kraag van haar bruine mohair jas omhoog om zichzelf te beschermen tegen de natte sneeuw en de snijdende wind. Ze lijkt er nog steeds aan te twijfelen of ze wel naar binnen moet gaan. Ze heeft een bezorgde, droevige blik in haar ogen. Dan duwt ze vastberaden de toegangsdeur van het etablissement open. Ze loopt tussen de zware gordijnen door die de toegang naar de restaurantruimte afschermen. Ze hangt haar jas over de stoel bij een tafeltje aan het raam. Als ze plaats heeft genomen, tuurt ze door het half beslagen raam naar buiten. Het kleine laagje sneeuw dat de straat bedekt, zou haar normaal gesproken een uitgelaten en vrolijk gevoel moeten geven. Maar nu heeft ze daar geen oog voor.
De vrolijke winkelende mensen die onlangs Sinterklaas en Zwarte Piet hebben uitgezwaaid en nu reikhalzend uitkijken naar de naderende Kerstman staan in schril contrast met haar gemoedstoestand.
Ze heeft niet in het minst in de gaten dat de ober al even aan haar tafel staat en op subtiele wijze probeert haar los te trekken uit haar overpeinzingen. Heel zachtjes tikt hij haar op de schouder.
“Mevrouw, wilt u misschien iets bestellen?” vraagt hij vriendelijk. De vrouw schrikt van de plotselinge aanwezigheid van de man. Door de onverhoedse beweging die daarop volgt, gooit ze bijna een vaasje met chrysanten omver. Ze kijkt debedieningsmedewerker met een schuldige blik in haar ogen aan en biedt haar excuses aan voor haar onhandige reactie.
“Sorry, ik had even niet in de gaten dat u naast me stond. Geeft u mij alleen maar een kop koffie.” 

De horecamedewerker observeert de vrouw met een bezorgde blik. Hij schat haar tweede helft veertig. Mooi geproportioneerd figuur, een modern goed verzorgd kort blond kapsel en smaakvolle kleding. Maar zo te zien een hoofd vol zorgen. De man registreert de bestelling op een elektronisch notitieblok en loopt terug naar de bar. De vrouw kijkt nerveus naar de gordijnen bij de ingang. Nog steeds niemand. Ze hadden toch duidelijk zeven uur afgesproken. Ze begint nu aan het tijdstip te twijfelen terwijl ze weet dat ze dat niet hoeft te doen. Ze is altijd zo precies met het noteren en nakomen van haar afspraken dat ze eigenlijk wel weet dat de met de allochtone man afgesproken tijd moet kloppen. 

×
SERVICE
Contact
 
Vragen