Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 6,95

PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Mindful Kaizen

Mirjam Everhard • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Elke minuut dat je je druk maakt om het verleden of de toekomst, gaat af van het heden. Wil jij ook minder malen en piekeren en veel meer genieten van het leven? Start vandaag nog met een mindful leven. Dit is geen boekje met hoogdravende teksten, moeilijke woorden, ingewikkelde theorieën of heel veel oefeningen. Dit is gewoon een boekje met tips, die echt helpen, om meer in het NU te gaan leven. Waardoor je minder stress en meer rust en ontspanning gaat ervaren. Eenvoudige tips die makkelijk toepasbaar zonder dat het extra tijd kost. Begin vandaag nog met mindful kaizen. Het zal je leven een stukje aangenamer maken.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Mirjam Everhard
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 10-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 6,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Volgens de Japanse veranderkunde (Kaizen) bereik je het beste de verandering door het zetten van kleine stapjes. Als je het roer niet in één keer wilt omgooien maar wel blijvend wilt veranderen, maak dan kleine stapjes richting jouw doel. Een kleine verandering is een doel op zich. En een kleine verandering heeft vaak grote gevolgen. Het is niet makkelijk om uit je vertrouwde comfort zone te komen. Je voelt je daar op je gemak, je voelt je er veilig. Daar buiten vinden“veranderingen”plaats. Veranderingen die je wel graag wilt. Maar eigenlijk wil je er maar weinig moeite voor doen. Dit is trouwens heel menselijk. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen