€ 29,99


PRINT boek

niet beschikbaar

ePUB ebook

niet beschikbaar

Negatief VS Positief

Van een negatieve mindset naar een positieve mindset

Mariska van Soest • ebook • pdf

 • Samenvatting
  Negativiteit versus Positiviteit, waar kies jij voor?

  Ik ben Lissa, jouw lichtgevende ster. Ga jij de uitdaging aan met mij? In de koude winter vorig jaar voelde ik me precies zoals jij je nu voelt.

  Ik kon mijn bed niet uitkomen omdat ik nooit zin had om weer een nieuwe dag door te komen en dan stond ik daar weer voor de badkamerspiegel... ugh ik kon mezelf niet eens aanzien. Keer op keer stelde ik mezelf steeds weer dezelfde vraag: ''Wanneer kan er nu wel iets goed gaan?'' Ik probeerde steeds maar weer de dag geforceerd door te komen, meerdere tegenslagen hielden mij tegen om voorruit te komen. Aan alle kanten werd aan aan mij getrokken... ik gaf de moed op en kwam in een donker put terecht.

  Jij bevindt je nu ook in het donker put. Daar is ze dan... het ene sterretje wat jou nog licht geeft. Pak je het lichtgevende ster op? Of blijf je in het donker?

  Ik zie jou met een lach op je gezicht, jij gunt jezelf om van je dromen realiteit te maken. Je pakt met alles wat je in je hebt, deze kans op. Je daagt jezelf uit, maakt stappen, overwinningen en kan je dag doorkomen met een lach op je gezicht. Je stelt jezelf de volgende vraag: ''Ben ik dit echt?'' en verteld jezelf daarna: ''Ik heb het mezelf gegund, om weer positief door het leven te gaan''.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Mariska van Soest
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : COACHINGBYMARIS
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 10-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9 uit 2 reviews)

  23-10-2022
  Must read e-book!!
  Het maakt niet uit waar je vandaan komt. Of je jong of oud bent. Wij maken allemaal wel eens mee dat we te lang in negatieve gedachtes blijven hangen. De een bewust de ander niet, de een wat langer als de ander enzovoort. En nergens leer je hoe je daar nou mee om moet gaan. Daarom zijn dit soort e-books zo belangrijk het veranderd mensen hun denkwijze en leven in het positieve wat jij zelf ook weer op een ander kan overdragen! Kortom zeer tevreden met mijn aankoop! En ik raad het iedereen aan om het even te lezen!

     Duidelijk makkelijk leesbaar
     Toegankelijk ookal ben je negatief

  Geplaatst door uit Amsterdam , leeftijd 20-29
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  19-10-2022
  Effectief werk/e-book
  De e-book NEGATIEF VS POSITIEF is een effectieve boek/werkboek waarbij je vanuit een ander perspectief het gevoel “negativiteit” kan inzien. Vaak denken we dat het komt door dat we veel mee maken of omdat we negatief leven. Door dit werkboek kijk ik er toch anders na. De vragen die worden gesteld. Hoe ik met me emoties om moet gaan in een situatie. Dat iets negatiefs niet altijd negatief hoeft te zijn. Maar je er iets positiefs uit kan halen. Gouden TIP 3, had ik echt wat aan. Iets wat ik dagelijks zou kunnen gebruiken. “Komt datgene wat je op je wilde nemen, niet door een of meerdere zeven? Vergeet het dan en belast jezelf er niet mee.” Ik raad dit werkboek aan als je zelf moeilijk vind om eerlijk te zijn tegen jezelf. Als je het moeilijk vind iets positiefs uit het negatieve te halen. Als je het zwaar hebt om jezelf uit die sleur te halen zou ik zeggen, bestellen!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 29,99


niet beschikbaar

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen