€ 7,50

PRINT boek

  € 18,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Paralysis 2 paperback (boek)

 • Paralysis 2 (boek)

Paralysis

Marc Beekers • ebook • pdf

 • Samenvatting
  James (27) kampt met een zeer beangstigende slaapstoornis. De slaapverlamming waaraan hij lijdt, doet hem ’s nachts ontwaken, maar stelt hem vervolgens niet in de gelegenheid zijn lichaam te kunnen bewegen. De bijkomende hallucinaties ervaart hij als zeer verontrustend, maar desalniettemin discutabel. James blijft van mening dat zijn rijke fantasie een luguber spelletje met hem speelt. Intussen wordt de scheidingslijn tussen zijn duivelse nachtmerries en de werkelijkheid alsmaar dunner. Laat hij het zelf toe om langzaamaan krankzinnig te worden of is er wellicht toch meer aan de hand? James kan enkel toezien hoe hij moet vrezen voor zijn leven.
 • Productinformatie
  Binding : PDF
  Auteur : Marc Beekers
  Bestandstype : PDF
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Pumbo B.V.
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 10-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,5 uit 1 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  11-11-2017
  Paralysis
  Subtiele opbouw van de spanning, erg goed. Ik leefde echt met de hoofdpersoon mee en had het gevoel in zijn schoenen te staan. Verder wil ik er niks over zeggen anders verraad ik alles. Het is een echte aanrader.

     Goede opbouw
     Lekker eng

  Geplaatst door uit Breda , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10

€ 7,50

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Na een felle, witte flits zit er ineens iemand anders op mij. Het is een onbekende vrouw. Haar haren en ogen zijn pikzwart. Ik heb geen idee wie dit is, maar vrees inmiddels te weten hoe laat het is. Mijn sensuele ervaring met Amy ontvouwt zich op bizarre wijze in een beangstigende slaapverlamming. Ik weet niet wie dit is. Wat heeft dit te betekenen? Er schieten tal van mogelijkheden door mijn hoofd. Mijn slaapstoornis gaat mij weer voorzien van een huiveringwekkende nachtmerrie. De bewuste gedachtegang dat dit slechts een nachtmerrie is, zweeft nog op de voorgrond. Maar het voelt zo echt.

Mijn keel wordt op brute wijze dichtgeknepen. Het zorgt ervoor dat ik geen adem meer kan halen. Dit kan gewoon geen nachtmerrie zijn. Ik voel het. Dit kan toch geen simpele hallucinatie zijn?
Intussen word ik op gruwelijke wijze verstikt door deze duivels ogende vrouw. Mijn hart slaat over terwijl het bloed wild door mijn lichaam wordt gepompt. Wat is hier aan de hand? Hoe kan dit nou? Ik heb geen tijd om te bedenken wie deze vrouw is. Geen tijd om te achterhalen waarom ze op mij zit. Ik moet mijzelf uit deze benarde situatie zien te halen voordat het te laat is. Ik krijg het ontzettend warm en lijk buiten bewustzijn te raken. De duistere vrouw blijft haar handen woedend op mijn keel gedrukt houden. Ze blijft mij bloeddorstig aankijken met haar duivelse, zwarte ogen. Er is geen greintje oogwit zichtbaar. Ze vertonen maar één emotie en dat is pure woede. Ze maken mij één ding duidelijk. Deze vrouw wilt mij hier laten sterven.

Mijn ademhaling wordt alsmaar bruter afgeknepen. Ik voel mezelf langzaam wegzakken. Mijn zicht wordt al waziger. De reden voor mijn nachtelijke terreur zal ik nooit meer te weten komen. Dit is mijn einde.
×
SERVICE
Contact
 
Vragen